HerNews.gr
Σχέσεις

Dry texting: Αυτός είναι ο λόγος που σας κάνει ghosting όσο βρίσκεστε ακόμη στη φάση του texting!

Το dry texting πρόκεται να γινει η νεά τάση στο dating και αφορά το γεγονός πως αναλύεις κάθε μηνυμα του ακομη και την τέλεια που βάζει.

Dry texting

Ωστόσο, πολλές φορές αυτός που θέλεις απαντάει μονολεκτικά στα μηνύματα σου και δε μπορείς να καταλάβεις χωρίς να έχετε επικοινωνία face to face, αν σε θέλει. 

Σύμφωνα με έρευνα του 2017, το 71% των ενηλίκων στις Η.Π.Α. χρησιμοποιεί πάντα emojis, αυτοκόλλητα ή gifs για να εκφράσει αυτό που νιώθει, ενώ σύμφωνα με έρευνα του 2022, 7 στους 10 πιστεύουν ότι ένα μήνυμα είναι ατελές χωρίς emoji.

Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι απαντούν πιο άτομο είτε γιατί έτσι είναι το στυλ τους, είτε γιατί είναι κακοί στο texting ειτε απλα γιατι δε σε γουστάρουν. Το θέμα είναι πως θα το ερμηνεύσεις εσύ από τη δίκη σου μεριά ή τουλάχιστον το πώς θα το αντιμετωπίσεις.

Dry texting

Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις έναν dry texter, τότε μπορεις να τον ρωτήσεις αρχικά αν ειναι καλός στην επικοινωνία μέσω γραπτών online μηνυμάτων. Αν καταλάβεις πως δεν ειναι η ιδανική επικοινωνια για αυτον τα μηνυματα, τότε δεν σημαινει πως δε γουστάρει.

Διαφορετικά, γνωρίζεις και μονη σου την απάντηση….

Ο μη διαθέσιμος συναισθηματικά σύντροφος – Τα σημάδια που τον προδίδουν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Το να κοιμάσαι με τον πρώην σου είναι πάντα τόσο κακή ιδέα;

Her News

“Να του στείλω μήνυμα;”: Όλοι οι λόγοι που φωνάζουν “όχι”

Her News b

Σου βάζω τις φωνές: Πώς να βάλεις όρια σε κάποιον που σου υψώνει τη φωνή

Her News