HerNews.gr
Beauty

Μυστικά για να μυρίζετε όμορφα, χωρίς άρωμα

Αν δεν σας αρέσει να φοράτε κάποιο άρωμα, μπορούμε να το σεβαστούμε, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε και δεν πρέπει να μυρίζετε καταπληκτικά. Εάν ο ψεκασμός της κολόνιας δεν είναι για εσάς, εδώ είναι τα 4 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μυρίζετε όμορφα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε άρωμα.

1. Αφρόλουτρο

Το σωστό αφρόλουτρο θα δώσει στο δέρμα σας ένα ωραίο, διακριτικό άρωμα. Σε αντίθεση με την κολόνια, οι άνθρωποι θα πρέπει να το προσέξουν λίγο, αλλά αυτό δεν είναι πάντα κακό. Ένα υπέροχο αφρόλουτρο σώματος διατηρεί επίσης το δέρμα σας καθαρό, υγιές και ενυδατωμένο. Εάν το body wash δεν είναι για εσάς, επιλέξτε μια premium μπάρα σώματος με φυσικά συστατικά. Μια φυσική μπάρα σώματος όχι μόνο θα καθαρίσει το δέρμα σας βοηθώντας στην οσμή, αλλά θα απολεπίσει επίσης την επιδερμίδα σας και θα την αφήσει αναζωογονημένη.

2. Αποσμητικό

Αυτό πρέπει να είναι δεδομένο, αλλά δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Φορέστε αποσμητικό! Ένα αρωματικό αποσμητικό θα σας δώσει επίσης ένα λεπτό, αλλά όχι υπερβολικό άρωμα. Ακόμη και ένα αποσμητικό χωρίς άρωμα θα καλύψει τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές που μπορεί να παράγει το σώμα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αναζητήστε κάτι χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες. Θέλετε ένα φυσικό αποσμητικό που δεν καλύπτει απλώς τον ιδρώτα για σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά, θέλετε κάτι που πραγματικά δημιουργεί μια φρέσκια, φυσική μυρωδιά όλη την ημέρα.

Bonus tip: Φορέστε το αποσμητικό σας αφού φορέσετε τα ρούχα σας για να αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητους λεκέδες.

3. Σαμπουάν και μαλακτική κρέμα

Τα μαλλιά σας, όπως και το σώμα σας, μπορούν να παγιδέψουν δυσάρεστες οσμές. Ένα υψηλής ποιότητας σαμπουάν και κοντίσιονερ όχι μόνο θα κρατήσει τα μαλλιά σας υγιή και υπέροχα, αλλά θα τα κάνει και να μυρίζουν υπέροχα.

4. Βουρτσίστε τα δόντια σας

Βεβαιωθείτε ότι βουρτσίζετε και χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα τρεις φορές την ημέρα. Δεν είναι μόνο σημαντικό να διατηρείτε τα δόντια σας υγιή, αλλά να διατηρείτε αυτή την αναπνοή φρέσκια. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hair trends 2023: Βρήκαμε τις 5 τάσεις της άνοιξης για τα μαλλιά που θα δούμε παντού

HerNewskl

Ένας οδηγός για τη φθινοπωρινή ρουτίνα περιποίησης

Her News

Korean Blush Nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε τη μεγάλη μινιμαλιστική τάση!

HerNewskl