HerNews.gr
Σχέσεις

Τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι είναι ο “ένας”

Υπάρχουν μερικά σημάδια που μας δείχνουν αν ένας σύντροφος είναι συναισθηματικά ώριμος κι αν η σχέση μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Επίσης μπορούμε να καταλάβουμε σχετικά νωρίς αν είναι ο “ένας”.

Τα σημάδια αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται σε ένα  ραντεβού μέχρι το πώς συμπεριφέρεται στις γυναίκες στην οικογένειά του.

Στο τέλος της ημέρας, το πώς βλέπει τις γυναίκες που βρίσκονται πιο κοντά του είναι ένας δείκτης του πώς θα καταλήξει να σας συμπεριφέρεται.

Εάν οι συμβατικές χειρονομίες του είναι να κρατάει την πόρτα ανοιχτή ή να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού μπορεί να φαίνονται ξεπερασμένες, ακολουθούν ορισμένα άλλα σημάδια που πρέπει να προσέξετε.

Δεν φοβάται τα μηνύματα

Το να είναι εκείνος που θα στείλει μήνυμα πρώτος και παράλληλα να αφιερώνει χρόνο για να απαντήσει είναι ένας δείκτης ότι είστε στο μυαλό του και ότι επενδύουν στη σχέση.

Δεν ζητά πίσω τα φούτερ του

Το να κλέβετε το φούτερ του συντρόφου σας είναι κάτι σύνηθες. Αν όμως είναι ο “ένας” δεν πρόκειται να τα ζητήσει πίσω. Εξάλλου θα χαίρεται να σας βλέπει να το φοράτε.

Διατηρεί τις φωτογραφίες σας ως φόντο του τηλεφώνου του

Το να κάνετε τη σχέση Insta-επίσημη μπορεί να έχει αναδειχθεί ως το νέο πρότυπο για τη νομιμοποίηση της σχέσης σας. Σίγουρα όμως δεν επιλέγουν όλοι να ζήσουν τη ζωή τους στο διαδίκτυο. Το να σας βάλει όμως ως φόντο στο τηλέφωνό του, είναι ένας τρόπος να γνωρίζετε ότι είστε στο μυαλό του συνέχεια.

Θα απαντήσει στο μήνυμά σας πριν παρακολουθήσει την ιστορία σας στο Instagram

Αν οι γυναίκες είχαν μια δεκάρα για κάθε φορά που ένας άντρας έβλεπε τα μηνύματά τους, αλλά έβλεπε πρώτα τις ιστορίες τους στο Instagram, όλοι θα ζούσαμε σε ονειρικά σπίτια της Barbie. Όπως έχουν τα πράγματα, ένας άντρας που επιλέγει να κάνει συνειδητή προσπάθεια να συνδεθεί μαζί σας πέρα από το να παρακολουθεί απλώς παθητικά τις ενημερώσεις της ζωής σας στο διαδίκτυο είναι κάποιος με τον οποίο θα θέλετε να εξερευνήσετε τα πράγματα περαιτέρω.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σχέση: 3 σημάδια που δείχνουν ότι σε κερατώνει

Her News b

Dating: Οι 3 εφαρμογές τεχνιτής νοημοσύνης που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα

HerNewskl

Τι σημαίνει να είσαι συναισθηματικά μη διαθέσιμη;

Her News