HerNews.gr
Beauty

Πώς να οργανώσεις το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου

Πιθανότατα μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το να ψαχουλεύετε μέσα σε ένα σωρό καλλυντικά για να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο γεμάτο νεσεσέρ σας, είναι χάσιμο χρόνου. Κι αν το να καθίσετε για να κάνετε το μακιγιάζ σας έχει γίνει αγχωτικό λόγω της ακαταστασίας που έχει το τσαντάκι του μακιγιάζ σας, ήρθε η ώρα να του δώσετε την ανανέωση που χρειάζεται.

1. Κάντε απογραφή

Το πρώτο βήμα για τον καθαρισμό και την οργάνωση του νεσεσέρ είναι να μάθετε τι υπάρχει μέσα. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, μπορεί να εκπλαγείτε όταν δείτε ποια καλλυντικά έχουν κρυφτεί κάτω από το χάος. 

2. Ελέγξτε για ληγμένα προϊόντα

Ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κρατήσετε την αγαπημένη σας μάσκαρα, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε δεν έχουν λήξει. Είναι καλύτερο να διατηρείτε το μακιγιάζ μόνο για τον χρόνο που συνιστάται στη συσκευασία του προϊόντος. Εάν δεν είστε σίγουρες πότε να πετάξετε ένα προϊόν ελέγξτε για άσχημες μυρωδιές ή αποχρωματισμό.

3. Προστατέψτε τα σφουγγάρια και τις πινέλα σας

Αν και είναι λογικό να κρατάτε μαζί τα εργαλεία μακιγιάζ και τα καθημερινά σας προϊόντα, το να πετάτε τα σφουγγάρια και τα πινέλα μακιγιάζ σας στο τσαντάκι του μακιγιάζ σας μπορεί να δημιουργήσει ένα μεγάλο χάος. Αν κάτι διαρρεύσει ή χυθεί, τα εργαλεία σας θα λερωθούν, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό κι ανθυγιεινό. Είναι καλύτερο να τα προστατεύετε βάζοντάς τα σε μια μικρή θήκη ή τσάντα μέσα στο τσαντάκι μακιγιάζ σας.

4. Οργανώστε τα προϊόντα κατά μέγεθος

Όταν έρθει η ώρα να τακτοποιήσετε ξανά το νεσεσέρ σας, αντί να πετάτε άσκοπα όλα τα καλλυντικά σας, ομαδοποιήστε τα κατά μέγεθος. Βάλτε όλα τα τετράγωνα και κυκλικά προϊόντα, όπως πούδρα και ρουζ το ένα δίπλα στο άλλο. Στη συνέχεια, ομαδοποιήστε τα μακριά, λεπτά προϊόντα, όπως το eyeliner, τη μάσκαρα, το κραγιόν και το τζελ φρυδιών. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε την αγαπημένη της μάσκαρα για extra όγκο στις βλεφαρίδες!

HerNewskl

Gigi Hadid: Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού;

HerNewskl

Nail trends: Οι ανοιξιάτικες τάσεις του 2021

Her News b