HerNews.gr
Social News

Νίκος Καρβέλας: Το φιλί στο στόμα επί σκηνής με την Άννα Βίσση – «Πόσο μ@@ας πρέπει να ‘μαι για να αφήσω αυτή τη γυναίκα»

Το βράδυ της Κυριακής 17/9 η Άννα Βίσση βρέθηκε στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Νίκο Καρβέλα για την επετειακή συναυλία των 50 χρόνων της στη μουσική.

Όπως πάντα ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, με τον μουσικοσυνθέτη να κάνει μια…. εξομολόγηση για την ίδια επί σκηνής μπροστά στους χιλιάδες θαυμαστές.

«Πόσο μ@@ας πρέπει να ‘μαι που άφησα αυτή τη γυναίκα. Βασικά αυτή με άφησε» είπε ο Νίκος Καρβέλας, με την Άννα Βίσση να απαντάει: «Άσε τις ευγένειες τώρα, αφεθήκαμε».

Έπειτα ο Νίκος Καρβέλας πρόσθεσε: «Αυτό το πλάσμα, ενώ κάποια στιγμή για εμένα ήταν το άπαν, ξαφνικά έγινε το παν, τι είπα ο π…;»

Δείτε το βίντεο:

@annavissi.fans 😂😍 #annavissi #annavissiofficial #vissi #nikoskarvelas #karvelas #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound – annavissi.fans⚡️

Σε άλλο σημείο της βραδιάς οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα, κάτι που είναι η “παράδοση” τους κάθε φορά που βρίσκονται μαζί επί σκηνής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση με τη γιαγιά & τον παππού της

HerNewskl

Khloé Kardashian: Διέγραψε φωτογραφία από το Instagram μετά από επικριτικά σχόλια για “κακό photoshop”

HerNews ka

Τζούλια Ρόμπερτς: Η σπάνια φωτογραφία με τον Ντάνι Μόντερ για την 21η επέτειό τους

HerNews ka