HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Μουτσινάς: «Μου έγιναν προτάσεις και το εγωιστικό μου κομμάτι ικανοποιήθηκε»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την περσινή τηλεοπτική χρονιά λέγοντας πως ήταν πολύ δύσκολα διότι επηρεάστηκε από την επικαιρότητα και δεν μπορείς να κάνεις συνέχεια τον χαρούμενο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην χρονιά που συνυπήρχαν τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν υπάρχει αυτό που γινόταν με εμάς. Όταν ερχόμουν κάναμε τόσα γέλια. Υπήρχαν προβλήματα τριγύρω αλλά κάναμε πλάκα. Τώρα είναι τετραπλός ο κόπος να μην νιώθεις ενοχές που η δική σου ζωή είναι καλύτερη από αυτουνού που καταστράφηκε. Κάποιες εικόνες που βλέπαμε φέτος, τις βλέπαμε στις ταινίες.

Στην αρχή σοκαριστήκαμε, μετά όταν το ξαναβλέπεις, συνηθίζεις. Βλέπαμε τη Θεσσαλία να πνίγεται, τα ζώα νεκρά και εκείνο το παιδί που το πέταξαν και όλα αυτά τα βλέπαμε. Εγώ δεν ξέρω, το ΕΣΡ τι κάνει; Δεν μπορεί να μου την δείχνει την εικόνα γιατί δεν σέβεσαι και μου το κάνεις κανονικό. Το παρακολουθώ και κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι φέτος στην τηλεόραση».

«Δεν το πίστευαν οι δικοί μου πως θα το σταματήσω»

Όπως είπε, την περσινή χρονιά ειδικά, μετά τα Τέμπη ζορίστηκε αρκετά.

«Πέρσι ζορίστηκα πολύ και μετά από το Τέμπη μεταποιήθηκε (σ.σ η εκπομπή) και έκανα ένα κοινωνικό σχόλιο. Δεν είμαι πολιτικοποιημένος και δεν με αφορά. Δεν πιστεύω πως κάποιο από τα κόμματα μπορούν να κάνουν κάτι. Με τα γεγονότα που είχαμε αυτή ήταν η κυβέρνηση, δεν ήταν προσωπικό το θέμα. Δεν γινόταν να μην τοποθετηθώ. Επειδή ζορίστηκα πολύ λοιπόν, άδειασε το σύστημα και δεν μπορούσα να μην κοιτάξω τον εαυτό μου», είπε αρχικά.

«Δεν το πίστευαν οι δικοί μου πως θα το σταματήσω. Αλλά πίστευα πως θα αρχίσω να βρίζω στον αέρα. Τους το έλεγα, αλλά δεν το πίστευα. Μου έγιναν προτάσεις αλλά δεν μπορούσα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πως σταμάτησα. Δημιουργήθηκε ένας κενός χώρος στο μυαλό μου και εκεί το κατάλαβα. Ήταν εγκεφαλική ξεκούραση».

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως όταν έκανε διακοπές στην Κύθνο με τη Ζέτα Μακρυπούλια τους έπιασε η φωτιά.

«Δεν μας ειδοποίησε κάνεις, η φωτιά ήρθε πάνω από το σπίτι και φύγαμε μες τη νύχτα με το αυτοκίνητο. Κοιμηθήκαμε στο αυτοκίνητο σε ένα παρκινγκ σούπερ μάρκετ. Φέτος χόρτασα Ζέτα. Είμαστε χρόνια μαζί με τη Ζέτα. Καταλαβαινόμαστε. Όλα τα άτομα που είμαστε τόσα χρόνια μαζί είμαστε πλέον συγγενείς. Η Ζέτα, πραγματικά μπράβο μου, την βρήκα και οι ψυχές μας έκαναν συμφωνία να είναι μαζί. Τη νιώθω πολύ δική μου».

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει την τηλεοπτική του πορεία

«Όταν ξεκίνησα στο Κους Κους ήμουν πολύ κοντά με τη ν Ηλιάκη, την Καλπάκη και την  Καραβάτου. Κάνε πολύ χαμηλά νούμερα στην αρχή και στεναχωριόμασταν.  Με τον Γρηγόρη ήταν ιδιαίτερη συνάντηση. Του Γρηγόρη ήταν η ιδέα και κάναμε μία παιδική χαρά.  Με την Κατερίνα Ζαρίφη έγινε ένα πείραμα στο ‘’Πρωινό’’».

Σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη είπε πως του έδωσε χώρο, τον οποίο  εκμεταλλεύτηκε.

«Αυτό συνήθως δεν γίνεται. Είχαμε όλοι πρόθεση να διασκεδάσουμε. Όταν ήμουν με την Μαρία στο ‘’Πρωινό ΣΚ’’ ήταν όταν πέθανε η μητέρα μου και η Μαρία με στήριξε πάρα πολύ. Στο ‘’Your Face sounds familiar’’ πέρασα τέλεια. Το ‘’Ξαναδέστε τους’’ δεν είχε πάει καλά. Στο ‘’Sunday Live’’ συνεργάστηκα με την κολλητή μου Ζέτα».

«Μου έγινε πρόταση να κάνω ταινία το θεατρικό ‘’Τα βαφτίσια’’»

Σε σχέση με το εάν έχει μάθει τι θέλει ο κόσμος είπε πως νομίζει πως δεν ξέρει τι θέλει ο κόσμος να δει από εκείνον.

«Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στα νούμερα. Εγώ θεωρώ πως κατάφερα πέρσι να μην με επηρεάζουν τα νούμερα γιατί ξέραμε τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε. Να διασκεδάσουμε τον κόσμο αλλά δεν ξέρω εάν ο κόσμος ξέρει τι θέλει. Μπορεί να συντονιστεί με την μαυρίλα ή μπορεί να θέλει να ανέβει. Ο κόσμος το μόνο που θέλει είναι παρέα».

Μίλησε όμως και για τι θα κάνει  την επόμενη χρονιά με τον ελεύθερο χρόνο του και αποκάλυψε πω θα κάνει μία ταινία.

«Όταν είπα πως δεν θα κάνω τηλεόραση, ήθελα να κάνω ένα ταξίδι. Έδωσα χώρο στην καθημερινότητά μου. Μου έγινε μία πρόταση να κάνω ταινία το θεατρικό ‘’Τα βαφτίσια’’. Στις 26 φεύγω και πάω στο Τορόντο τα βραβεία ‘’Greek International Film Festival Tour Of Canada’’. Με πήρε ο Τσιμιτσέλης μία η ώρα το βράδυ και μου είπε πως με θέλουν από τον Καναδά. Μιλάω με τους υπεύθυνους και μου το πρότειναν. Μου έγιναν προτάσεις. Το εγωιστικό μου κομμάτι ικανοποιήθηκε πέραν του δέοντος. Παρόλα αυτά έμεινα πιστός στην απόφασή μου και τελικά μάλλον έκανα καλά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

MEGA Star: Πάνος Κιάμος, Demy, Έλενα Τσαγκρινού αποκαλύπτονται

Her News

Θοδωρής Μαραντίνης: «Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ»

HerNews ka

Ανθή Βουλγαρη: Κάνει SUP yoga με φόντο το ηλιοβασίλεμα

HerNews ka