HerNews.gr
Μόδα

Bella Hadid: Αγνώριστη και χωρίς μαλλιά στην καμπάνια του Marc Jacobs εμπνευσμένη από την τεχνητή νοημοσύνη

H Bella Hadid βρίσκεται μπροστά στην φθινοπωρινή καμπάνια του Marc Jacobs Heaven , εμπνευσμένη από την τεχνητή νοημοσύνη, που δείχνει το μοντέλο αγνώριστο με φαλακρό κεφάλι και ντυμένο με πανοπλία εμπνευσμένη από ρομπότ.

Σε μια από τις απόκοσμες λήψεις του φωτογράφου Carlijn Jacobs, η Hadid ποζάρει γυμνή με μια φουτουριστική ασημένια μανσέτα αυτιού (150 δολαρίων) με την πλάτη της στην κάμερα και ένα μακρύ μεταλλικό πλοκάμι που εκτείνεται από τη σπονδυλική στήλη της.

Η Bella Hadid ποζάρει για τον Marc Jacobs

Η Bella Hadid ποζάρει για τον Marc Jacobs

Άλλες εικόνες από το γύρισμα επιστημονικής φαντασίας σε στιλ Danielle Emerson δείχνουν τη Hadid να ετοιμάζεται να δώσει ένα φιλί με ένα cyborg, να ποζάρει με ένα ξανθό μανεκέν και να φορά μια διάφανη πλαστική μάσκα προσώπου.

Δεν είναι η πρώτη της φορά που μεταμορφώνεται για τον Jacobs. Πέρυσι, η Bella και η αδερφή της Gigi περπάτησαν και οι δύο στην πασαρέλα του σχεδιαστή με λευκά φρύδια και μαύρες περούκες που έκαναν τα κεφάλια τους να φαίνονται μισοξυρισμένα.

Η Bella Hadid ποζάρει για τον Marc Jacobs

Η Bella Hadid ποζάρει για τον Marc Jacobs

Η Bella Hadid – η οποία επέστρεψε πρόσφατα στο μόντελινγκ μετά από μια πολύμηνη άδεια από τη βιομηχανία λόγω των αγώνων της με τη νόσο του Lyme – ποτέ δεν απέφυγε τις πιο extreme εμφανίσεις.

Η Bella Hadid ποζάρει για τον Marc Jacobs

Πέρυσι, έκλεισε αξέχαστα το catwalk show του Coperni βάζοντας ένα “φόρεμα” με σπρέι απευθείας στο σώμα της και το 2021 δεν φόρεσε τίποτα παρά μόνο ζώνες για ένα αγχωτικό editorial του Calvin Klein.

Η Bella Hadid ποζάρει για τον Marc Jacobs

Τώρα που η Bella επιστρέφει στη μόδα με πλήρες ωράριο, περιμένετε να συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει για το άμεσο μέλλον.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι σχέδιο μαγιό να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου – Tips για να αναδείξεις τα «δυνατά» σου σημεία

Her News

Beyoncé: Τα εντυπωσιακά looks της στην έναρξη της ‘Renaissance’ περιοδείας της

HerNews ka

Καλοκαιρινά παπούτσια: Πώς θα επιλέξεις το πιο stylish σχέδιο;

HerNewskl