HerNews.gr
Social News

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα “καρφιά” στον Θοδωρή Μαραντίνη – Δείτε την ανάρτησή της

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με “βαθύ” νόημα το πρωί της Δευτέρας 18/9 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται μια ελαφίνα που δέχεται επίθεση από τσιτάχ.

Την εν λόγω φωτογραφία, συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα, όμως λίγο αργότερα τη διέγραψε, διατηρώντας την παρόλα αυτά στα Instagram Story της.

Δείτε την ανάρτηση

«Η παραπάνω φωτογραφία κέρδισε τον τίτλο για την καλύτερη φωτογραφία της δεκαετίας και οδήγησε τη φωτογράφο σε κατάθλιψη. Τα τσιτάχ κυνήγησαν μία ελαφίνα και τα δύο μωρά της. Η μητέρα θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από τα τσιτάχ αλλά αντ ‘ αυτού θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κοιτάζει τα μωρά της που τρέχουν ασφαλή, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να γίνει κομμάτια», γράφει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Προτού η παρουσιάστρια προβεί στην συγκεκριμένη ανάρτηση, προβλήθηκε μέσω της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” , η αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη στη συνέντευξη που έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου πριν μερικές ημέρες στο περιοδικό “ΟΚ!”.

«Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και καιρούς, πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί, αν όντως δε θέλουμε να πάρει έκταση όλο αυτό, δε πρέπει να το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δε χρειάζεται να το πάμε παραπέρα. Αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει ο καθένας. Το αφήνω εδώ», δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θυμάστε τη Thalia; Δείτε πως είναι σήμερα

Her News

Κόνι Μεταξά: Το ατύχημα που είχε στις διακοπές της με τον Μάριο Καπότση – «Έφαγα τη μεγαλύτερη σαβούρα της ζωής μου»

HerNews ka

Serena Williams: Ο «αγώνας» της να χωρέσει στη φούστα της μετά την εγκυμοσύνη (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka