HerNews.gr
Διεθνή

Chris Evans: Ο νιόπαντρος ηθοποιός έκανε μια σπάνια αναφορά στη σύζυγό του Alba Baptista

Ο σταρ του «Captain America» έκανε ένα σπάνιο σχόλιο για την πλέον σύζυγό του, Alba Baptista , στο νέο εξώφυλλο του στο GQ.

Ο Chris Evans αναφέρθηκε εν συντομία στην «κοπέλα» του στο εξώφυλλο του Οκτωβρίου 2023 που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, με το περιοδικό να σημειώνει ότι η συνέντευξη είχε γίνει «μερικούς μήνες» πριν από τον γάμο του διαβόητου ζευγαριού στις 9 Σεπτεμβρίου.

«Δεν έχω δουλέψει όλο το χρόνο και δεν σκοπεύω να το κάνω, κάτι που ήταν υπέροχο», δήλωσε αρχικά ο Chris Evans.Alba Baptista and Chris Evans

«Την κοπέλα μου που την είχα για λίγο καιρό, όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, είπα “Ναι, κάνω μία ταινία το χρόνο. Προσπαθώ να μην δουλεύω ποτέ τώρα”.

Ωστόσο, ο 42χρονος ηθοποιός της Marvel σημείωσε ότι μετά από « λίγους μήνες ραντεβού », αυτός και η ηθοποιός της «Warrior Nun», κατέληξαν «να ζήσουν στην Ατλάντα για ένα χρόνο».

Chris Evans

Ο Evans γύρισε την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη ταινία δράσης-περιπέτειας «Red One» στην πρωτεύουσα της Τζόρτζια το φθινόπωρο του 2022.

«Και ακόμα και όταν γινόταν εκείνη η χρονιά, ήμουν σαν, φίλε, ποτέ ξανά», μοιράστηκε.

Ο σταρ των «Avengers» ανέφερε την «κοπέλα» του για άλλη μια φορά όταν ο δημοσιογράφος του GQ Zach Baron ρώτησε αν ένιωθε ότι τον έβαζαν «σε ένα συγκεκριμένο κουτί» κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους.

Ο Κρις Έβανς και η Άλμπα Μπαπτίστα

“Οχι, καθόλου. Καθόλου», απάντησε ο Chris Evans. «Στην πραγματικότητα, αυτό είναι τόσο αστείο. Η κοπέλα μου είναι πολύ “μεγάλη” στις ενέργειες και τις πρώτες εντυπώσεις των ανθρώπων. Δεν είμαι τόσο πολύ, γιατί νιώθω ότι δεν βγάζω πάντα το ίδιο πράγμα έξω από την πύλη. Οπότε προσπαθώ να επιφυλάσσομαι πραγματικά για κρίση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Will Smith: Αποκαλύπτει ότι έχασε 30 κιλά για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

HerNews ka

Η Πόλη του Φωτός σβήνει τα φώτα – Μέτρα στο Παρίσι για μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης

Her News

Ricky Martin: Σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο του – «Είπα στον πρώην μου να γράψουμε ένα βιβλίο για τον “πως να χωρίσεις σωστά”»

HerNews ka