HerNews.gr
Beauty

Kate Middleton: Υιοθέτησε την τάση των curtain bangs!

Kate Middleton

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να υποδεχθεί το φθινόπωρο με μία fresh αλλαγή στα μαλλιά της. Η Kate Middleton, επιλέγει πάντα τις πιο διακριτικές αλλαγές στην εμφάνισή της. Όλα αυτά τα χρόνια την έχουμε συνηθίσει με αυτό το λαμπερό καστανό χρώμα, ενώ το κούρεμά της είναι πάντα στο ίδιο μήκος, με χωρίστρα το πλάι.

Kate Middleton

Αυτή τη φορά, η Kate, παρευρέθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα HMP High Down, της Αγγλίας, με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τις Εξαρτήσεις, με ένα ασυνήθιστο beauty look από αυτό που την είχαμε συνηθίσει.

Kate Middleton: Υιοθέτησε την τάση των curtain bangs!

Στο νέο της κούρεμα, η Kate Middleton υιοθέτησε τα «Curtain Bangs». Έκοψε αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό της μακριές αφέλειες, οι οποίες αγκάλιαζαν με τον πιο γλυκό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Το χτένισμα που επίλεξε, κάνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά κυματιστά, δημιουργούσε την τέλεια καμπύλη στα Curtain Bangs, χαρίζοντας έξτρα όγκο σε όλο το χτένισμα. Το νέο κούρεμα της πριγκίπισσα, είναι ιδανικό για όσες γυναίκες έχουν λεπτή τρίχα και θέλουν τα μαλλιά τους να φαίνονται πιο πυκνά και με περισσότερο όγκο.

Η Kate Middleton, πάντα πρωτοποριακή και εκλεπτυσμένη, αποφάσισε να φέρει μια ανάσα φρεσκάδας στην εμφάνισή της με αυτή την αλλαγή. Τα “Curtain Bangs” είναι το απόλυτο trend της σεζόν και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου με διακριτικότητα και στυλ. Με αυτό το νέο κούρεμα, η Kate Middleton επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον ρόλο της ως fashion icon και πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως.

Τα “Curtain Bangs” είναι η ιδανική επιλογή για όσες θέλουν μια αλλαγή στο look τους που να είναι κομψή, φρέσκια και εύκολη στη συντήρηση.

Kate Middleton

Kate Middleton: Η πιο κομψή αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bangs: Οι παραλλαγές που θα επικρατήσουν στα μαλλιά φέτος

HerNewskl

Η τριχόπτωση μετά τον τοκετό

Her News

Φαίη Σκορδά: Yιοθέτησε το ίδιο χτένισμα με τη Jennifer Lopez

HerNewskl