HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιουλία Καλλιμάνη: «Μου έχει τύχει να σταματήσω την ορχήστρα και να πω “γιατί μου πετάς λουλούδια μες στη μούρη;»

Η κάμερα του “Happy Day” και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας βρέθηκαν στα γυρίσματα του νέου τραγουδιού της Ιουλίας Καλλιμάνη με τίτλο «Από μένα είναι όχι». Εκεί η τραγουδίστρια μίλησε για το πως πήρε το όνομά της αλλά και για το πως ξεπερνάει τους χωρισμούς στη ζωή της.

«Ξεπερνάω τους χωρισμούς ανάλογα με τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου, ανάλογα με την ψυχολογική μου κατάσταση. Μπορώ να πω ότι τους ξεπερνάω εύκολα αλλά έχουν υπάρξει και φορές που ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα», δήλωσε αρχικά η Ιουλία Καλλιμάνη.

Για το αν είχε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, η τραγουδίστρια απάντησε: «Όταν έχω τέτοια θέματα, το λέω. Δηλαδή μου έχει τύχει να σταματήσω την ορχήστρα και να πω (σε θαμώνα): ωραία, γιατί μου πετάς τα λουλούδια μες στη μούρη;».

Τέλος, η Ιουλία Καλλιμάνη εξήγησε το λάθος που έγινε με το όνομά της: «Ο μπαμπάς μου μαζί με τον νονό μου δεν ξέρω πώς τους ήρθε και απλά ο νονός μου λέει: βαφτίζεται η δούλη του Θεού Ιουλία. Βγήκα έτσι και όταν βγήκαν έξω λέει ο νονός μου: Ηλιάνα δεν έπρεπε να τη βγάλουμε; Επειδή τον μπαμπά μου τον λένε Ηλία. Και έμεινε εκεί, το κατάλαβαν αφού τελείωσε το μυστήριο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, ούτε να γιορτάζω τα γενέθλιά μου»

HerNews ka

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Χρήστο Νικολόπουλο

Her News

Μάγδα Τσέγκου: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, η τραγική απώλεια και τα καυστικά σχόλια που δέχτηκε

Her News