HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βασίλης Σπανούλης: «Μόνο ευλογία, συγκίνηση & περηφάνια νιώθω για όλα αυτά που έχω ζήσει στον Ολυμπιακό»

Την προηγούμενη Κυριακή 17/9 ο Βασίλης Σπανούλης αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στην βραδιά που διοργανώθηκε για την απόσυρση της φανέλας του με το νούμερο “7”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” και στην Όλγα Λαφαζάνη, ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στη «γυναίκα της ζωής του» Ολυμπία Χοψονίδου, στον πατέρα του που έχασε από όταν ήταν μικρός αλλά και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν και 7ο παιδί.

«Μόνο ευλογία, συγκίνηση και περηφάνια νιώθω για όλα αυτά που έχω ζήσει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Το νούμερο 7 για εμένα ήταν αυτό που συνέδεσε τις περισσότερες επιτυχίες μου με τον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Έχω γεννηθεί στις 7 Αυγούστου. Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε να περάσω μία τέτοια διαδρομή», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

«Είχα ως πρότυπο τον πατέρα μου, που τον έχασα σε μικρή ηλικία αλλά πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω με τη βοήθεια της μητέρας του και του αδελφού μου. Ελπίζω από εκεί ψηλά να είναι πολύ υπερήφανος», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Για τη σύζυγό του δήλωσε ότι: «Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα».

Τέλος αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης έβδομου παιδιού ο προπονητής τόνισε:  «Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτή την Κυριακή το «Fishy» ρίχνει άγκυρα στο πανέμορφο Ναύπλιο!

Her News

«Το Ναυάγιο: Ένα ταξίδι που δεν τελειώνει» – Έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα: «Το να παίζουν οι άλλοι με τη δουλειά σου δεν είναι ωραίο»

HerNews ka