HerNews.gr
Διεθνή

Ζιζέλ: Σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Tom Brady – «Ήταν πολύ σκληρό»

Ενώ πλησίαζε το τέλος του 13χρονου γάμου της με τον Tom Brady το περασμένο φθινόπωρο, η Ζιζέλ είχε να κάνει και με δύο άρρωστους γονείς.

«Ήταν πολύ σκληρό για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά — σε κάθε τομέα της ζωής μου», είπε στο People σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα.

«Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που κάνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας».

Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ Μπούντχεν

Η Ζιζέλ – η οποία άφησε επισήμως τον Brady τον Οκτώβριο του 2022 μετά από έναν «επικό αγώνα»  για τη  συγκλονιστική απόφασή του να «αποσυνταξιοδοτηθεί»  από το NFL έξι μήνες πριν – δεν διευκρίνισε την κατάσταση της υγείας της μητέρας και του πατέρα της.

Αλλά είπε ότι πέρασε αυτές τις σκοτεινές μέρες δίνοντας προτεραιότητα στην άσκηση «κάθε  μέρα », τη σωστή διατροφή, τον διαλογισμό και τον χρόνο έξω.

Η 43χρονη Βραζιλιάνα καλλονή  είπε στο περιοδικό ότι της αρέσει να περπατά, να κάνει γιόγκα και να σηκώνει βάρη.

Ζιζέλ Μπούντχεν

«Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα τα διαφορετικά εργαλεία που έχω να με υποστηρίξουν αυτές τις στιγμές, θα ήταν πολύ δύσκολο», παραδέχτηκε.

Μέρος της συνειδητοποίησης της Ζιζέλ περιελάμβανε την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο το αλκοόλ επηρέαζε το σώμα και το μυαλό της, έτσι πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποτό.Η Ζιζέλ Μπούντχεν και τα παιδιά της

«Ακριβώς αφού έκλεισα τα 40, στην πραγματικότητα, ένιωσα μια τεράστια διαφορά μεταξύ του πότε έπινα το ποτήρι κρασί και του πότε δεν είχα το ποτήρι κρασί», εξήγησε.

«Είναι κοινωνικά αποδεκτό να πιεις ένα ποτήρι κρασί. Και οι άνθρωποι λένε ακόμη, “Ω, είναι υγιές για σένα”. Λοιπόν, δεν είναι υγιές για  μένα . Αν θέλετε να ζητήσετε από το σώμα σας αυτό που ζητάω από το σώμα μου, που είναι πολλά, δεν μπορώ να τα έχω όλα αυτά (αλκοόλ, καφεΐνη) γιατί αθροίζονται».

Η μητέρα δύο παιδιών είπε ότι έγινε πιο «ξεκάθαρη», «αιχμηρή» και «παρούσα» όταν σταμάτησε να πίνει πριν από δύο χρόνια και ότι άρχισε να «κοιμάται πολύ καλύτερα» και μάλιστα άρχισε να «παρατηρεί πράγματα που [που] δεν είχε προσέξει πριν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jada Pinkett Smith: Αποκαλύπτει ότι ο Chris Rock της ζήτησε να βγουν ραντεβού όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες διαζυγίου με τον Will

HerNews ka

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Δεσμεύτηκε να φιλοξενήσει Ουκρανούς πρόσφυγες

Her News

Harrods: Η παραμυθένια μεταμόρφωση τους στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο

Her News