HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Τόλμησε το chai latte μανικιούρ και της ταιριάζει όσο κανένα άλλο

Jennifer Lopez

Τα ουδέτερα μανικιούρ είναι η απόλυτη τάση στα νύχια και έχουν κυριαρχήσει στα κόκκινα χαλιά, τις πασαρέλες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο χρόνο.

Αυτή η μινιμαλιστική τάση στην ομορφιά έχει κερδίσει τις προτιμήσεις πολλών γυναικών, αναζητώντας ήσυχες αποχρώσεις για τα νύχια τους.

Ο διάσημος nail artist Tom Bachik, ο οποίος συνεργάζεται με πολλές A-list celebrities όπως η Selena Gomez και η Hailee Steinfeld, έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα νύχια της Jennifer Lopez σε μια απόχρωση που αποκαλεί “chai latte”. Αυτή η εμφάνιση ήταν τέλεια προσαρμοσμένη στη μινιμαλιστική αισθητική της Lopez και δείχνει πώς μπορείτε να πετύχετε αυτό το στιλ.

Jennifer Lopez: Τόλμησε το chai latte μανικιούρ και της ταιριάζει όσο κανένα άλλο

Τα νύχια της Lopez ήταν λιμαρισμένα τετράγωνα με οβάλ άκρες, και η απόχρωση αποτελούνταν από έναν συνδυασμό δύο βερνικιών: ένα σκονισμένο μωβ και ένα taupe nude, τα οποία ταιριάζουν με τη σκιά ματιών της. Το μανικιούρ αυτό ακολούθησε το υπόλοιπο ντύσιμο της Lopez, δημιουργώντας μια ενιαία χρωματική παλέτα στην εμφάνισή της.

Το ουδέτερο μανικιούρ σε αποχρώσεις όπως το “chai latte” είναι μια διακριτική και κομψή επιλογή για τα νύχια, και αναδεικνύει τη μινιμαλιστική και κομψή αισθητική στην ομορφιά.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez: Αυτό είναι το αγαπημένο της ολόσωμο μαγιό!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιοι είναι οι λόγοι που κάνουμε σολάριουμ; – Μια επίσκεψη στο Magic Sun στον Πειραιά θα σε πείσει!

HerNews ka

Ραγάδες: Φεύγουν…και με φυσικό τρόπο!

Her News b

Balletcore bun: To πρώτο hair trend για το 2023!

HerNewskl