HerNews.gr
Διασκέδαση

Supermodel: Tο νέο ντοκιμαντέρ του Apple tv έρχεται στις οθόνες μας

Η θρυλική ατάκα της Λίντα Ευαγγελίστα πως «Δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι για λιγότερο από 10.000 δολάρια», την οποία θα μετάνιωνε αργότερα, αποτυπώνει ακριβώς αυτό που βίωναν τα διάσημα μοντέλα των 90s.

Αυτό που κανένα άλλο μοντέλο δεν θα ζούσε τις επόμενες δεκαετίες.

Τα θρυλικά supermodels της δεκαετίας του 90’ επιστρέφουν τηλεοπτικά με τη νέα σειρά επεισοδίων της Apple Tv που έρχεται στις οθόνες μας στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Λίντα Ευαγγελίστα, η Ναόμι Κάμπελ και η Σίντι Κρόφορντ μιλούν για την καριέρα του αλλά και για τη ζωή του εκτός πασαρέλας.

Μας ταξιδεύουν πίσω στη δεκαετία του 1980 όταν 4 γυναίκες από διαφορετικές περιοχές του πλανήτη συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη για να πετύχουν κάτι που δεν είχε  ξανασυμβεί μέχρι τότε.

Όλες μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν την ίδια τη βιομηχανία της μόδας και έγιναν οι ίδιες η μόδα!

«Αφορά τη ζωή μας και τις στιγμές που περάσαμε μαζί, τη φιλία μας, την γυναίκεια φύση και την μητρότητα», είχε πει η Ναόμι Κάμπελ πέρσι.

«Κάναμε 8 show την ημέρα, ποτέ δεν γκρινιάζαμε και το βράδυ βγαίναμε να διασκεδάσουμε μαζί με τους σχεδιαστές. Αναρωτιέμαι εάν τα σημερινά μοντέλα μπορούν αν ακολουθήσουν τους δικούς μας ρυθμούς τότε», είχε συμπληρώσει.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Δεν ήξερα καν πως ήταν κανονική δουλειά. Ο πατέρας μου πίστευε πως ήταν συνώνυμο της πορνείας. Έτσι ήρθε μαζί μου στην πρώτη μου συνέντευξη», θα παραδεχόταν από τη μεριά της η Σίντι Κρόφορντ.

Αυτές ήταν που επέβαλλαν τον όρο «μόντελινγκ» ως ακριβοπληρωμένο επαγγελματικό τίτλο. Τις θαύμασαν, τις ερωτεύτηκαν, τις κυνήγησαν οι παπαράτσι, αγόραζες τα ρούχα που φορούσαν  και γίνονταν αξεπέραστοι μύθοι της μόδας.

Στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας αυτού του ντοκιμαντέρ έγινε και το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue, αναδημιουργώντας ένα από τα πιο εμβληματικά στιγμιότυπα της μόδας.

Σήμερα και τα τέσσερα μοντέλα της μόδας παραμένουν στην πρώτη γραμμή μέσα από τον ακτιβισμό και την επιχειρηματικότητα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The Little Mermaid: Trailer, ημερομηνία κυκλοφορίας, cast και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

HerNews ka

Κώστας Ορφανίδης – «Σαν Εσένα»: Ο ανερχόμενος λαϊκός ερμηνευτής παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά!

HerNews ka

4 ταινίες που χρειάζεσαι χαρτομάντηλα για να τις δεις

Her News b