HerNews.gr
Μόδα

Simone Rocha: Η συλλογή που ταιριάζει σε γαμήλιες εκδηλώσεις!

Simone Rocha

Η Simone Rocha φαίνεται να δημιούργησε μια θεατρική και ενδιαφέρουσα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, και το όνομα “The Dress Rehearsal” φαίνεται να αντανακλά την αισθητική της συλλογής.

 Simone Rocha

Το γεγονός ότι προσπαθεί να συνδυάσει τη θεατρικότητα με τη μόδα και αναφέρει τη φράση “Something old, something new, something borrowed, something baby blue” υποδηλώνει ότι η συλλογή μπορεί να έχει έναν ρομαντικό και γαμήλιο χαρακτήρα.

Simone Rocha: Η συλλογή που ταιριάζει σε γαμήλιες εκδηλώσεις!

Η επιλογή των χρωμάτων όπως το baby blue και το κόκκινο, καθώς και η χρήση πέρλων και φαρδιών γραμμών αποκαλύπτουν μια πειραματική προσέγγιση στον χώρο της μόδας. Οι διαφάνειες και οι φιόγκοι είναι επίσης χαρακτηριστικά της αισθητικής της Simone Rocha και προσθέτουν έναν ενδιαφέροντα παράγοντα στα ρούχα της.

Το γεγονός ότι αυτή η συλλογή μπορεί να φορεθεί σσε γαμήλιες εκδηλώσεις είναι ενδιαφέρον, και αυτό μπορεί να προσφέρει επιπλέον ευελιξία στην επιλογή ρούχων για τις γυναίκες που αναζητούν μια πιο ξεχωριστή και θεατρική εμφάνιση.

Η Simone Rocha φαίνεται να δημιούργησε μια θεατρική και ενδιαφέρουσα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, και το όνομα "The Dress Rehearsal" φαίνεται να αντανακλά την αισθητική της συλλογής.

Η επικείμενη συνεργασία της Simone Rocha με τον Jean Paul Gaultier για την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής δείχνει την διάθεσή της να συνεχίσει να εξερευνά καινοτόμες δυνατότητες στον χώρο της μόδας. Αυτή η συνεργασία αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από τους λάτρεις της μόδας.

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ράνια: Η πιο καλοντυμένη γυναίκα στον κόσμο

Her News

Κέιτ Μίντλετον: Η viral εμφάνηση της στο μουσουλμανικό κέντρο με μαντήλα που συζητήθηκε!

HerNews ka

Lily Collins: Φόρεσε το ιδανικό look για office looks για το 2022-2023!

HerNewskl