HerNews.gr
Μόδα

Κέιτ Μίντλετον: Η viral εμφάνηση της στο μουσουλμανικό κέντρο με μαντήλα που συζητήθηκε!

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δείχνουν υποστήριξη στην Τουρκία και τη Συρία.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφτηκαν το μουσουλμανικό κέντρο Hayes στο Λονδίνο για να συναντηθούν με ανθρώπους που διοργανώνουν εράνους μετά τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς.

Η Κέιτ κάλυψε το κεφάλι της με μια λευκή μαντίλα με ένα μαύρο κεντημένο σχέδιο της πακιστανικής μάρκας Élan, που ταίριαζε τέλεια με την εμφάνιση που φορούσε κατά την περιοδεία της στο Πακιστάν το 2019 .

Συνδύασε τη μαντήλα με το ίδιο κλασικό μαύρο παλτό Catherine Walker και πλισέ φόρεμα Alexander McQueen που φορούσε στο παρελθόν για να συναντήσει το κοινό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Για την επίσκεψή της στο μουσουλμανικό κέντρο, η Κέιτ Μίντλετον έφερε μια τσάντα  Grace Han (2.444 δολαρίων) και φόρεσε μαύρες γόβες Gianvito Rossi (704 δολαρίων), διατηρώντας χαμηλούς τόνους στο μακιγιάζ της.

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ συναντήθηκαν με εργαζομένους που επέστρεψαν πρόσφατα από τη ζώνη κρίσης μαζί με εκπροσώπους από το κέντρο που υποστήριξαν τις προσπάθειες ανάκαμψης από τους σεισμούς – με την ομάδα να συγκεντρώνει περισσότερες από 25.000 λίρες (σχεδόν 30.000 δολάρια) για να βοηθήσει τα θύματα στη Συρία και την Τουρκία.

Συμμετείχαν επίσης σε μια εκδήλωση κατασκευής origami με την Τουρκική Ένωση Γυναικών, δημιουργώντας χάρτινους γερανούς – που είναι σύμβολα θεραπείας και ελπίδας – σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter η δημοσιογράφος της Daily Mail Rebecca English.

Η Μίντλετον έχει φορέσει μαντίλες σε πολλές προηγούμενες περιπτώσεις. Φόρεσε ένα γαλάζιο στυλ για να επισκεφτεί ένα τζαμί στη Μαλαισία κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης το 2012 και φόρεσε πολλά πολύχρωμα στυλ κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Πακιστάν το 2019.

Τέλος σύμφωνα με τη Daily Mail, ως ένδειξη σεβασμού το ζευγάρι έβγαλε τα παπούτσια του πριν εισέλθουν στο μουσουλμανικό κέντρο,

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της στην Εθνική Πινακοθήκη

Her News

Stripper heels: Κάνουν θραύση στο Hollywood χάρη σε αστέρια όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μέγκαν Φοξ

HerNews ka

Κόνι Μεταξά: Υιοθέτησε το Barbiecore trend και της ταιριάζει απόλυτα!

HerNewskl