HerNews.gr
Μόδα

Schiaparelli Couture Show ss 2024: Όσα ξεχωρίσαμε στο μοναδικό fashion show

Schiaparelli

Ο οίκος Schiaparelli πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή είσοδο στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Έτσι, απέδειξε για άλλη μια φορά την καινοτομία και τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα. Η φετινή συλλογή αποτελούνταν από ρομπότ, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό μεταξύ: Της ψηφιακής τεχνολογίας και της υψηλής ραπτικής μόδας.

Schiaparelli Couture Show ss 2024: Όσα ξεχωρίσαμε στο μοναδικό fashion show

Στο κέντρο της προσοχής βρισκόταν ένα μωρό ρομπότ, αποδίδοντας μια μοναδική αισθητική στο χθεσινό show. Ο creative director του οίκου, Ντάνιελ Ράσμπερι, επιλέγοντας να παρουσιάσει αυτό το ιδιαίτερο στοιχείο, δημιούργησε μια συλλογή που απέσπασε θετικά σχόλια από τους λάτρεις της μόδας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maggie Maurer (@maggiejoymaurer)

Ο Schiaparelli επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη θέση του στην πρωτοποριακή προσέγγιση της μόδας, καθιστώντας το φετινό show ένα ακόμα επιτυχημένο κεφάλαιο στο ρεπερτόριό του.

Επίσης, ο Ντάνιελ Ράσμπερι, πέρα από το μοναδικό μωρό ρομπότ που παρουσίασε στο show του οίκου Schiaparelli. Δημιούργησε επιπλέον ένα εντυπωσιακό ρούχο με το όνομα “The Mother”.

Έτσι, το εν λόγω φόρεμα συνδυάζει κομμάτια από κινητά τηλέφωνα της δεκαετίας του 2000, λαμπερά πετράδια, κρυσταλλους και ακόμα και παλιά κομπιουτεράκια. Έτσι, έδωσε  ένα μοναδικό ψηφιακό αισθητικό ύφος.

Schiaparelli

Ακόμη, η συλλογή Schiaparelli Spring 2024 Couture παρουσίασε εντυπωσιακά σχέδια, χαρακτηριστικά της μοναδικής αισθητικής του οίκου.

Οι ώμοι πρωταγωνίστησαν, παρουσιάζοντας τεράστιους όγκους, ενώ η παλέτα χρωμάτων περιλάμβανε όλες τις αποχρώσεις του εκρού. Επίσης, το μαύρο χρώμα επικράτησε, δίνοντας ένα δυναμικό υπόβαθρο στα ρούχα.

Στον σχεδιασμό συναντάμε φτερά, διαφάνειες, κρόσια, ζώνες και καρφιά. Επίσης, ο  Daniel Roseberry, creative director του οίκου, προσθέτει την προσωπική του υπογραφή με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, δημιουργώντας μια συλλογή που ξεχώρισε για τον τολμηρό και εκκεντρικό χαρακτήρα της.

Schiaparelli

Schiaparelli Couture Show ss 2024: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Zendaya

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Funtasy: Η νέα collection της Pretty Ballerinas μόλις έφτασε!

Her News

Chanel Νο5 : To θρυλικό άρωμα ως ιστορική έμπνευση !

Her News b

Καίτη Γκραμμά: Η πρώτη Ελληνίδα τρανς που περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Prada

Her News