HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα Ρέβη είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος»

Ο Αποστόλης Τότσικας μιλάει στην εκπομπή «Ελένη» για την οικογένειά του με τα δίδυμα παιδιά του και τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη και θυμάται τον πατέρα του που έχασε πριν 4 χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», ο Αποστόλης Τότσικας είπε πως το φετινό καλοκαίρι γέμισε μπαταρίες και είναι πολύ έτοιμος για το χειμώνα που έρχεται.

«Στο σπίτι μας στην Τήνο μου αρέσει που τα παιδιά μου έρχονται σε επαφή με τη φύση και μας αρέσει πολύ. Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου, είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι».

Ο Αποστόλης Τόστικας αναφέρθηκε και στον πατέρα του και ηθοποιό, Γιάννη Τότσικα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια, αλλά και στη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη.

«Ο πατέρας μου πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου αλλά είχε άνοια. Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος η Ρούλα. Επειδή και εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη».

Ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν» στο θέατρο Αργώ.

«Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κωνσταντίνου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, είναι μια δεύτερη σχολή για μένα».

Για τον πατέρα του είπε πως ήταν ένας κάλος και άγιος άνθρωπος.

«Ο πατέρας μου υπάρχει πάντα στο μυαλό μου γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι πλήρης απλά ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος, είμαι αχόρταγος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Παπανώτας: «Συχνά κάποιοι έχουν βίτσιο να κρατάνε άλλους στο γραφείο»

Her News

Η Kendall Jenner έδωσε συνέντευξη στην Δούκισσα Νομικού – Δείτε το βίντεο

HerNews ka

«MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο & την Στέλλα Γκαντώνα – Πρεμιέρα το Σάββατο 27 Αυγούστου

Her News