HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Στο συνέδριο “Καλές Θάλασσες Με Υγεία & Ασφάλεια” – Όσα δήλωσε

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης, παραβρέθηκε στο Συνέδριο Καλές Θάλασσες Με Υγεία & Ασφάλεια στις 20 Σεπτεμβρίου από τη Daskalakis από congress & trv, στο Μικρολίμανο.

Η δήλωση του Προέδρου Cpt. Γιώργου Βάλλη:

«Ευχαριστώ την Πρόεδρο για την τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχω στο Συνέδριο Καλές Θάλασσες Με Υγεία & Ασφάλεια ,εκπροσωπώντας το ελληνικό yachting & τα ελληνικά πληρώματα των θαλαμηγών. 

Ήταν μία καλή αφορμή να μιλήσουμε για το χώρο του yachting και τη δυνατότητα που έχουν τα νέα παιδιά να εισχωρήσουν στον κλάδο, λαμβάνοντας την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του επαγγέλματος.

Το ναυτικό επάγγελμα δείχνει να είναι το μέλλον, όπως και ο τουρισμός στην χώρα μας, κάνοντας τον τομέα του yachting ένα δελεαστικό πακέτο για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον χώρο, με καλές οικονομικές απολαβές αλλά και την εξέλιξη της καριέρας τους. Προτείνουμε στους νέους να ασχοληθούν με την ‘αφρόκρεμα’ της ναυτιλίας με σκοπό να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και να αναμορφώσουν το χώρο με καινούρια δυναμική», δήλωσε ο Γιώργος Βάλλης.

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΑΠΘ: Στο πορτοκαλί το ιϊκό φορτίο λυμάτων στη Θεσσαλονίκη μετά από 7 μήνες

Her News

ΟΑΣΑ: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Her News

Αλεξανδρούπολη: Εντοπίστηκαν 18 σοροί στην Αβάντα – Διερευνάται αν πρόκειται για μετανάστες

HerNews ka