HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δανάη Μπάρκα: Ξεσπά για τον Mente Fuerte – «Μία φορά που διαφωνήσαμε με έναν άνθρωπο πέσανε να μας φάνε»

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί την Τετάρτη 27/9 μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» για τα “πυρά” που δέχθηκε από τον Mente Fuerte λόγω των όσων δήλωσε για τη Μαρία Σολωμού.

Ο Mente Fuerte ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram την Τρίτη 26/9 κατά της Δανάης Μπάρκα και των όσων δήλωσε για την Μαρία Σολωμού αναφορικά με τα νέα κορίτσια που προχωρούν σε πλαστικές επεμβάσεις.

Έτσι η Δανάη Μπάρκα θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στην Μαρία Σολωμού και στον Mente Fuerte μέσω της εκπομπής της:

«Εδώ και δύο μέρες τι να πω, έχουμε μπει σε μια διαδικασία ερώτηση απάντηση, ερώτηση απάντηση. Θα πω ότι εκτός του ότι έχουμε στηρίξει πολλές φορές δημόσια την Μαρία Σολωμού και μέσα από την εκπομπή σε συνεντεύξεις, αποσπάσματα από τα podcast και την έχουμε εκθειάσει και μια φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι πέσανε να μας φάνε και δεν πέσανε όλοι αλλά ένας συγκεκριμένος. 

Τις άλλες δέκα φορές που εκθειάζουμε ένα άνθρωπο και λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πόσο μας αρέσουν οι συνεντεύξεις μας και μια φορά που διαφωνήσαμε ξαφνικά έγινε ντόρος, Δεν μπορούμε να διαφωνούμε; Δηλαδή η Μαρία Σολωμού συμφωνεί με τις απόψεις όλων μας;

Έγινε ντόρος λέγοντας ότι κάνω μπούλινγκ. Ποιο μπούλινγκ; Μπούλινγκ είναι να διαφωνείς με μια τοποθέτηση; Σε παρακαλώ. Τα μεγαλοποιούμε για να υπάρχει ερώτηση και απάντηση», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Κάποιες φορές οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω της κατάστασης που περνούσα»

HerNews ka

Γιώργος Θεοφάνους: «Ήμουν στη Συγγρού ντυμένος Μιμή Ντενίση και ο Καρβέλας με έβριζε στο τηλέφωνο»

Her News

Γαρυφαλλιά Καλήφώνη: Εξηγεί για πρώτη φορά τι συνέβη με τον Χρήστο Μάστορα & το unfollow

HerNews ka