HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γαρυφαλλιά Καλήφώνη: Εξηγεί για πρώτη φορά τι συνέβη με τον Χρήστο Μάστορα & το unfollow

Πήρε «φωτιά» το διαδύκτιο την περασμένη Δευτέρα 18/3 όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας έκαναν unfollow μεταξύ τους στα social media.

Τα δημοσιεύματα σε συνδυασμό με ένα βίντεο που ανέβασε η influencer στο TikTok όπου τραγουδούσε το «Από μακριά και αγαπημένοι», έκαναν λόγο μέχρι και για ρήξη στη σχέση τους κάτι που διαψεύστηκε λίγες ώρες αργότερα.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά το unfollow, το ζευγάρι ακολουθήθηκε ξανά στο Instagram και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε μια τρυφερή τους φωτογραφία όπου ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.Η εκπομπή «Super Κατερίνα» συνάντησε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη το βράδυ της Τετάρτης 20/3 όπου για πρώτη φορά εξήγησε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους.

«Τίποτα δεν έγινε, όλα καλά. Δεν μπορώ να πω κάτι, καταλαβαίνεις. Όλα υπέροχα. Δεν νομίζω να δείτε επόμενο βήμα. Δεν είναι ο γάμος στα σχέδια μου. Είμαστε τέλεια, δεν έχει συμβεί τίποτα. Έγινε παρεξήγηση και το μάθαμε το πρωί. Εννοώ παρεξήγηση με τα social media. Το unfollow έγινε κατά λάθος και το μάθαμε το πρωί. Αν ήταν δηλαδή θα το έλεγα ότι είμαι τρελή και τον μπλόκαρα, γεια σας. Απλά έγινε κατά λάθος και το μάθαμε το πρωί», εξήγησε η influencer.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Το εκατέρωθεν unfollow που δημιούργησε ερωτηματικά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Δεν με παίρνει άλλον τον μάγκα να κυνηγήσω αυτό το όνειρο γιατί δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος”

HerNewskl

Μπέσσυ Μάλφα: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει όσα θέλει μια γυναίκα, τον κοιτάω ακόμα και λιώνω

Her News

Λάκης Γαβαλάς: Περιγράφει τα Χριστούγεννα στη φυλακή – “Περάσαμε τέλεια…”

Her News