HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω της κατάστασης που περνούσα»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στο «Δαφνί» με αυτοκτονικές τάσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν πρόσφατα συμπαίκτες στο reality του ΣΚΑΪ «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here».

«Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις. Τον γνώρισα και είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Σίγουρα κάποια στιγμή, όλοι μας έχουμε πιεστεί μέσα μας. Η σκέψη από την πράξη είναι μεγάλη η απόσταση. Ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που έχει φως μέσα του, δεν πιστεύω ότι θα έφτανε σε κάτι τέτοιο. Το να πιεστούμε και να ζητήσουμε βοήθεια αυτό είναι πολύ καλό», είπε για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Στη συνέχεια η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξομολογήθηκε για πρώτη φορά: «Και εγώ παλαιότερα ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω της κατάστασης που περνούσα, αλλά η σκέψη από την την πράξη έχει πολύ μεγάλη απόσταση».«Πάντα υπήρχε μία περιπαιχτική διάθεση...» - Η απάντηση του Γαρδέλη για τον  Ξιαρχό μετά την του αποχώρηση από το I'm a celebrity get me out of here -  News - Youweekly

 

«Είναι θλιβερό αυτό που περνάει. Είχε πει σε εμένα και τον σύζυγό μου το θέμα που έχει. Πιέστηκε μέσα του και ζήτησε βοήθεια, Αυτή είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρη θα τα καταφέρει», είπε κλείνοντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μυρτώ Πισπινή: Συγκλονίζει για τον θάνατο του γιού της – «Ακόμη αιμορραγώ»

HerNews ka

Κατερίνα Γερονικολού: «Κάνουμε το όνειρο του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματικότητα»

Her News b

Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή: “Να κάνει drag show που της ταιριάζει”

Her News