HerNews.gr
Social News

Mente Fuerte: Κόλαφος για τις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα – «Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@ες όλοι έχουμε μια»

Έντονη αντίδραση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τα σχόλια που έκανε η Μαρία Σολωμού για τα νεαρά κορίτσια που υπόκεινται σε πλαστικές επεμβάσεις.

Το πρωί της Δευτέρας 25/9 μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί για τις συγκεκριμένες δηλώσεις της ηθοποιού μέσα από την εκπομπή της. (Διαβάστε εδώ όσα δήλωσε)

Η τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα προκάλεσε την έντονη ενόχληση του Mente Fuerte καθώς αναφέρθηκε και σε εκείνον λέγοντας πως μέσα από τα τραγούδια του προάγει αυτή τη νοοτροπία, έτσι αποφάσισε να δώσει την δική του απάντηση στην παρουσιάστρια μέσω Instagram Story στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ.

Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης», έγραψε ο Mente Fuerte.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyonce: Η super star “B” έγινε 40 και τις ευχήθηκαν όλες οι διασημότητες

Her News b

Kim Kardashian: Στα βήματα της… Bianca Censori με ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφάνιση (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Σε βαρύ πένθος η Ναταλία Δραγούμη: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

Her News