HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Κάποιες φορές οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας»

Δανάη Μπάρκα-hernews

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 25/9 τις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Σολωμού σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που κάνουν τα κορίτσια σε νεαρή ηλικία, οι οποίες έχουν συζητηθεί αρκετά.

Όσα είχε δηλώσει η Μαρία Σολωμού:

«Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά, και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδιες. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, “κυρά μου…”. Δε γίνεται ρε παιδιά.

Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δε σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη».

Για αυτές τις δηλώσεις τοποθετήθηκε και η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» δηλώνοντας ταυτόχρονα “φαν” της Μαρίας Σολωμού.

«Ας είμαστε ειλικρινείς ότι όλα αυτά τα σχολιάζουμε όλοι μεταξύ μας. Φυσικά και μας σοκάρει όταν ένα κορίτσι το βλέπουμε να αλλάζει εντελώς. Άλλο να κάνεις με μέτρο πράγματα που θες λίγο να διορθώσεις και άλλο οι υπερβολές», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα. 

Και πρόσθεσε: «Ωστόσο με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία που εγώ έχω πει ότι είμαι φαν της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια. Ας πούμε τώρα τη βλέπουμε να έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα, που κάποιος αντίστοιχα θα μπορούσε να πει “γιατί το κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο φαινόμενο”. Επίσης ξέρουμε ότι είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσα από την μουσική του προάγει όλο αυτό το στυλ. Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν λίγο περίεργο να βγω και να πω κάτι αντίστοιχο; Κάποιες φορές οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζούλια Νόβα: Γεννάει από μέρα σε μέρα – Πόσα κιλά έχει πάρει

Her News

«Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ» την Παρασκευή στις 21.00 στο Mega

HerNews ka

Τζέιν Φόντα: Αποκάλυψε ότι έχει δει τον Μάικλ Τζάκσον γυμνό

HerNews ka