HerNews.gr
Ελλάδα

Αλέκα Τουμαζάτου: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής”

H Αλέκα Τουμαζάτου είναι αντιδήμαρχος Δημοτικής Συγκοινωνίας Πειραιά και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη “Πειραιάς Νικητής”.

Δίκαια της έχει απονεμηθεί ο τίτλος “αγωνίστρια της ζωής” καθώς η Αλέκα Τουμαζάτου αγωνίζεται καθημερινά να μεγαλώσει την 10χρονη κόρη της Βάλια.

Η Αλέκα Τουμαζάτου είναι ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου και ενός καταστήματος εστίασης. Όπως η ίδια λέει «δηλώνει παρούσα και είναι ξανά υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής” του Γιάννη Μώραλη».

«Την προηγούμενη τετραετία ο δήμαρχος μου εμπιστεύτηκε την αντιδημαρχία της συγκοινωνίας, καθώς και απάντησα στην ανάγκη του κόσμου να υπάρχει ένας άνθρωπος με παρουσία και μετά τις εκλογές που θα ακούει τα προβλήματα της καθημερινότητάς του και έδωσα πραγματικά τον εαυτό μου με άμεσες λύσεις», δηλώνει.

Με το moto της να είναι «Ο Πειραιάς είμαστε όλοι εμείς. Θέληση, Αγάπη, Σεβασμός», η υποψήφια δημοτική σύμβουλος δηλώνει έτοιμη να εκπροσωπήσει τους πολίτες του δήμου Πειραιά «με όλη της την ψυχή».

Δείτε το βίντεο της Αλέκας Τουμαζάτου

Η εκδήλωση της Αλέκας Τουμαζάτου:

Social media

Facebook

Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατατέθηκε η τροπολογία για τον κατώτατο μισθό – Το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα

HerNews ka

Βασιλική Μιλλούση: Συγκινημένη για το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια

Her News b

Αυλαία για τις χειμερινές εκπτώσεις τη Δευτέρα – Οδηγός για ασφαλείς αγορές

Her News