HerNews.gr
Beauty

VALMONT – ESSENCE OF BEES: Θησαυροί θρέψης από την κυψέλη

Πολυτελής περιποίηση για θρέψη, λείανση, ανανέωση ακόμη και για τις πιο ξηρές επιδερμίδες από τη VALMONT.

Η επιδερμίδα μας αξίζει το καλύτερο, κάθε ημέρα.

Ορμώμενη από αυτή την πεποίθηση, το 2023 η VALMONT εξελίσσει τη συλλογή Essence of Bees σε μία εξαιρετική καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησης ακόμη και για το πιο ξηρό δέρμα.

Τρία προϊόντα – Huile Majestueuse, Crème de Masque Majestueuse και Sérum Majestueux Vos Yeux –  προσφέρουν υψηλής αποτελεσματικότητας θρέψη μέσα από εξαιρετικά ελαφριές υφές, με ένα ακόμη πιο σύγχρονο και «γενναιόδωρο» πνεύμα.

Αυτή η συλλογή αντανακλά μία ακόμα πιο ενισχυμένη δέσμευση της εταιρείας για την προστασία των μελισσών, ως κεντρική πτυχή της πολιτικής της VALMONT για βιώσιμη ανάπτυξη, συντελώντας στα μακροπρόθεσμά σχέδιά της για την προστασία της βιοποικιλότητας.

ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ESSENCE OF BEES

Στην «καρδιά» αυτής της περίφημης συλλογής βρίσκεται μία αριστοτεχνική σύνθεση που ενώνει για πρώτη φορά την «ψυχή» των συστατικών από την κυψέλη σε ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα, προσφέροντας απόλυτη θρέψη και επανορθωτική δράση ακόμη και στις πιο ξηρές επιδερμίδες.
Το σύμπλεγμα
Essence of Bees αξιοποιεί τα τρία καλύτερα συστατικά που λαμβάνονται από την κυψέλη σε τρία μεγαλειώδη προϊόντα που οδηγούν ακόμη και την πιο ξηρή επιδερμίδα προς την τελειότητα μέρα με την ημέρα.

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ

Το σύμπλεγμα Essence of Bees συνδυάζει μέλι, πρόπολη και βασιλικό πολτό για πρώτη φορά σε ένα έλαιο. Όλα ξεκίνησαν από μία συνάντηση της Valmont με Ελβετούς μελισσοκόμους, παθιασμένους επαγγελματίες, αφοσιωμένους στη διατήρηση της πολύτιμης εξειδίκευσής τους.

Από την αστείρευτη γνώση τους γύρω από το περιβάλλον της κυψέλης και τα παράγωγά της, η l’Elixir des Glaciersδιάλεξε τα τρία συστατικά που συνθέτουν το σύμπλεγμα Essence of Bees.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βunny lines: Πώς θα απαλλαγείτε από τις μικρές ρυτίδες;

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Aυτό είναι το πιο εύκολο hairstyle για κάθε οffice look!

HerNewskl

Zendaya: Τα 3 καλύτερα χτενίσματα με πλεξούδες που έχει κάνει ποτέ

HerNewskl