HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντησή της για τα “καρφιά” της Super Κικής – «Μέσα της είναι ένας καλός άνθρωπος»

Η Super Κική ανήρτησε πριν από μερικές ημέρες ένα βίντεο “κόλαφο” στο οποίο μίλησε για όλους και για όλα με λεπτομέρειες. 

Μέσα σε όλα τα πρόσωπα που αναφέρθηκε η Super Κική στο βίντεό της, ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου για την οποία δήλωσε:

«Δεν βγήκε μια Καινούργιου να υποστηρίξει, που υποτίθεται κλαίει κάθε φορά. Όποτε με δει κλαίει από κοντά, τρέχει το δάκρυ κορόμηλο. Εκεί δεν μίλησε κανένας. Όλοι ήταν ουδέτεροι. Η Κατερίνα Καινούργιου την βλέπω σε events και δεν μου λέει ούτε γεια, σαν να της πήρα τον γκόμενο».

Έτσι το μεσημέρι της Παρασκευής 29/9 η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής της για τα όσα δήλωσε η Super Κική.

«Όσον αφορά στην Super Κική με ενημέρωσαν τα παιδιά στα social media ότι έχει δεχτεί έναν τεράστιο πόλεμο και ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube. Ανέφερε και μένα… ότι δεν μου μιλάνε κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικά με την Super Κική αλλά μπορεί να έχω διαφωνήσει. Εννοείται ότι αν την δω έξω, θα της μιλήσω και μια χαρά.

Θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά. Κι αν έχει πέσει σε κάποια λάθη και ατοπήματα, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα, μέσα της είναι ένας καλός άνθρωπος. Εντάξει ρε παιδιά, ας τα συγχωρήσουμε καμιά φορά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μου μετέφεραν ότι νιώθει απομονωμένη, από μένα τουλάχιστον δεν ισχύει κάτι τέτοιο», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τρέλα θα ήθελα να δουλέψω και στο κομμάτι της αρχισυνταξίας»

Her News b

Δανάη Μπάρκα: Απαντά στις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου – «Σιγά μην κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, δε χωράμε κιόλας»

HerNews ka

Ιωάννης Απέργης: «Όταν ήρθαμε από την Αλβανία, κοιμηθήκαμε στο πάρκο Λογγίνου»

Her News b