HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μου έγινε πρόταση να είμαι σε πάνελ, αλλά δεν θα ήθελα γιατί πρέπει να έχεις δημοσιογραφική βάση»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην εκπομπή “Fay’s Time” και στην Πολυξένη Καραμίχα, για τα αναληθή ρεπορτάζ που αφορούν τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει στο παρελθόν.

«Θα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά όχι ακόμα. Θέλω να ζήσω λίγο τη ζωή μου με τον Σπύρο και μετά. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Μου έγινε πρόταση για το “Celebrity”, αλλά δεν θα πήγαινα όσα λεφτά κι αν μου έδιναν. Όνειρό μου από πολύ μικρή ήταν να πάω στο DWTS. Μου είχε γίνει πρόταση πέρυσι να είμαι σε πάνελ, αλλά δεν ήθελα να είμαι σε πάνελ  γιατί θεωρώ ότι για να μπορείς να σχολιάσεις τα γεγονότα πρέπει σίγουρα να έχεις και μια βάση δημοσιογράφου και να έχεις κάνει και πολύ καλό ρεπορτάζ για να μη λες αρλούμπες στην τηλεόραση.

Πολλές φορές οι παρουσιάστριες λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Άκουσα τις προάλλες από παρουσιάστρια να λέει ότι ο Σπύρος θα κατέβει για δημοτικός σύμβουλος. Δεν θα κατέβει! Αν θες να παίξεις το θέμα στην εκπομπή σου, μάθε πρώτα και μη λες στον κόσμο πράγματα που δεν ισχύουν», δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Τέλος η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Δεν μου έχου φερθεί καλά τα μέσα. Φτιάχνουν ψεύτικους τίτλους για να δημιουργούν κόντρες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Πάμε Δανάη»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 10:00

HerNews ka

Χρήστος Μενιδιάτης: «Κάποια στιγμή μια κοπέλα έβγαλε το φόρεμά της στο καμαρίνι μου και της είπα ότι με ενοχλεί»

HerNews ka

Ο Γιάννης Λάτσιος και επίσημα στο OPEN

Her News b