HerNews.gr
Διεθνή

Elon Musk: Η πρώην του τον μηνύει για τα γονικά δικαιώματα των 3 παιδιών τους

Η Grimes μηνύει τον πρώην της Elon Musk για ένα θέμα που αφορά τα τρία παιδιά τους.

Γεννημένη Claire Boucher, η ερμηνεύτρια του «Genesis» υπέβαλε «αίτηση για τη δημιουργία γονικής σχέσης» στις 29 Σεπτεμβρίου σε δικαστήριο της Καλιφόρνια, όπως δείχνουν τα δικαστικά αρχεία.

Το αίτημα σκοπεύει να ζητήσει από το δικαστήριο να αναγνωρίσει τους νόμιμους γονείς ενός παιδιού όταν είναι άγαμο.βρωμιές κρατώντας ένα από τα μωρά της

Αν και η δικογραφία για την υπόθεση είναι δημόσια, οι αρχειοθετήσεις έχουν σφραγιστεί. Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι ο Elon Musk έχει ανταποκριθεί στην αναφορά της Grimes. Επίσης, δεν έχει ζητήσει ακόμη δικαιώματα υποστήριξης παιδιών ή επιμέλειας.

βρωμάει με ένα φίλτρο πεταλούδας στο πρόσωπό της κρατώντας ένα από τα μωρά της

Η 35χρονη Grimes και ο Elon Musk 52 ετών, άρχισαν να βγαίνουν το 2018 και είχαν αρκετά πισωγυρίσματα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν χώρισαν οριστικά .

Ο Καναδός καλλιτέχνης γέννησε τον πρωτότοκό τους, έναν γιο με το όνομα X Æ A-Xii, τον Μάιο του 2020, και το πρώην ζευγάρι συνέχισε να υποδέχεται την κόρη Exa Dark Sideræl , γνωστή και ως Y, μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο του 2021.

Τον Σεπτέμβριο, η βιογραφία του δημοσιογράφου Walter Isaacson «Elon Musk» αποκάλυψε ότι ο ιδρυτής του SpaceX και η Grimes απέκτησαν κρυφά ένα τρίτο παιδί , ένα αγόρι με το όνομα Techno Mechanicus, τον οποίο έχουν βαφτίσει Tau.

Το αίτημα της Γκράιμς έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου παρακάλεσε στο Twitter τον Μασκ να της επιτρέψει να δει τον γιο τους.

Ο Έλον Μασκ κοιτάζει το αγοράκι του σε έναν καναπέ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Μενούνος για τη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας»

Her News

Η Μέγκαν Μαρκλ κάνει στροφή στην καριέρα της: Ποιο είναι το νέο της εγχείρημα

HerNews ka

Kate Winslet: «Μου έλεγαν ότι θα παίζω τους ρόλους τoυ χοντρού κοριτσιού»

HerNewskl