HerNews.gr
Ζώδια

Συμβατότητα με Λέων: Ο καλύτερος και χειρότερος συνδυασμός

Το να αγαπάει τον εαυτό του είναι αυτό που κάνει τον Λέων να ξεχωρίζει. Αναζητώντας την προσοχή αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι πιστό και παθιασμένο. Αλλά με ποιο ζώδιο κάνει τον καλύτερο συνδυασμό και με ποιο ζώδιο κάνει τον χειρότερο συνδυασμό;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Λέοντα;

Η φήμη τους ως drama queens μπορεί να προηγείται, αλλά οι Λέοντες δεν μπορούν να περιορίζονται σε εκρήξεις και υπερβολές. Οι Λέοντες θέλουν να φέρουν φως σε όλους γύρω τους. Είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και είναι πολύ προστατευτικά στον εσωτερικό τους κύκλο. Αν και μπορεί να φανούν περήφανα, τα λιοντάρια έχουν στην πραγματικότητα μεγάλες καρδιές και μπορεί να υψώσουν έναν τοίχο μέχρι να καταλάβουν ότι είστε αξιόπιστοι.

Ο χειρότερος συνδυασμός για τον Λέων

Ο Σκορπιός απέχει πολύ από το να είναι το καλύτερο ταίρι του Λέοντα. Αυτά είναι τα δύο ζώδια δύναμης, αντιπροσωπεύουν την ένταση ανάμεσα στο να θέλεις να σε αγαπούν και στο να θέλεις να σε φοβούνται. Οι Λέοντες θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής (τους κυβερνά ο ήλιος, άλλωστε), και οι Σκορπιοί είναι ακριβώς το αντίθετο. Ενώ ένας Λέων θα μιλήσει με τους πάντες σε ένα πάρτι, ο ζηλιάρης Σκορπιός θα κοιτάζει με όποιον φλερτάρει ο Λέων, απομνημονεύοντας το πρόσωπό του για την αναπόφευκτη έρευνα καταδίωξης στο διαδίκτυο που θα ακολουθήσει. Οι Σκορπιοί πρέπει να ξέρουν ότι είναι το μόνο άτομο που ενδιαφέρεται πραγματικά να εντυπωσιάσει ο σύντροφός τους, και αυτό είναι μεγάλη πρόκληση για έναν Λέοντα. Μπορείτε να είστε νούμερο ένα για αυτόν, αλλά πάντα θα θέλει να εντυπωσιάζουν τους αριθμούς 2 έως το 100.

Ο καλύτερος συνδυασμός για ένα Λιοντάρι

Από ότι φαίνεται ένα λιοντάρι ταιριάζει απόλυτα με έναν Δίδυμο. Οι Δίδυμοι είναι αξιολάτρευτοι και έξυπνοι. Επιπλέον, δεν τους πειράζει να αφήσουν τους συντρόφους τους να πρωτοστατήσουν. Το φυσικό χάρισμα και η ενέργεια ενός Λέοντα μπορούν να συγκρατήσουν το βλέμμα του Διδύμου. Αυτοί οι δύο είναι περιπετειώδεις, οπότε περιμένετε ραντεβού πραγματικά διαφορετικά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιατί οι Λέοντες είναι καταπληκτικοί στο κρεβάτι

HerNews ka

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News