HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Από τη στιγμή που έγινα πατέρας, θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το παιδί μου & να μη περάσει ό,τι πέρασα εγώ»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «έσπασε» τη σιωπή του και απάντησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10, για τη δημόσια καταγγελία του δημοσιογράφου Χρήστου Κούτρα ότι δέχθηκε απειλές από τον ίδιο όταν αποκάλυψε το όνομα του παιδιού του.

«Δεν είναι ότι θέλω να πάρω θέση αλλά ουσιαστικά να τελειώσει όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο Χρήστος Κούτρας μπορεί να το είδε και να το κατάλαβε έτσι, δεν μπορεί να καταλάβει κάτι. Οι μόνοι που μπορούν να με καταλάβουν από την εκπομπή είναι ο Γρηγόρης και ο Αντρέας που είναι γονείς. Ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζει τα συναισθήματά μου όλα σε μεγάλο βαθμό. 

Πριν γίνω πατέρας καθόμουν και άκουγα και δεχόμουν τα πάντα. Ήμουν στην εκπομπή και με είχαν βγάλει ότι είμαι και βιαστής, ότι απειλούσα με βίντεο, έφτιαχναν στην πλάτη μου άρθρα για να κάνουν κλικς. Δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο, δεν μίλησα ποτέ, έφαγα cancel, απείλησαν τους πάντες και τα πάντα, με έβριζαν, δεν πήρα ποτέ θέση. Από τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας αλλάζουν οι ευθύνες σου, πρέπει να προστατεύεις το παιδί σου. Δεν το καταλαβαίνει κανένας» δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με έντονη συγκινησιακή φόρτιση.

«Από τη στιγμή που έγινα πατέρας, θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το παιδί μου και να μη περάσει ό,τι πέρασα εγώ. Δεν θέλω να κάνουν νούμερα στην πλάτη της οικογένειάς μου και του παιδιού μου. Έχω ανεχτεί πολλά κατά καιρούς. Ό,τι έχει να κάνει με το παιδί μου είναι ευαίσθητο για μένα. Ο ίδιος είπε ότι είχαμε τις τέλειες σχέσεις και ότι πάντοτε σήκωνα το τηλέφωνο και του έλεγα δεν θέλω. Ποτέ δεν παίρνω τηλέφωνο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν υπάρχει τέτοιο μήνυμα! Θα τα βγάλω τα μηνύματα  και θα τα στείλω! Πολύ κακό για το τίποτα. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε και πήρε δημοσιότητα στο όνομά μου, για να πάρει παραπάνω κλικαρίσματα. Τον ρώτησα «γιατί το έκανες αυτό;».

Εγώ έχω ένα μήνυμα, που μπορώ να σας το διαβάσω αν θέλετε. Του γράφω: “πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα”. Δεν μου απαντάει, του στέλνω κάτι ερωτηματικά. Του λέω πες μου είσαι… δεν μπορώ να πω τη λέξη», αποκαλύπτει αμέσως μετά  ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην “Super Κατερίνα”.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΙΔΙ | fthis.gr

«Ήμουν εξαγριωμένος, γιατί αυτός το παρουσίαζε ότι δεν έγινε κάτι. Του ζητάω και συγγνώμη από εσάς, εάν νόμιζε ότι εγώ θα πάω να τον χτυπήσω ή να τον απειλήσω. Είναι ιερό το θέμα του παιδιού, πρέπει να προστατεύω την οικογένειά μου», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Κούτρας έστειλε μέσω social media στην Κατερίνα Καινούργιου τις συνομιλίες του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην οποία αποδείχθηκαν τα όσα ισχυρίστηκε αρχικά ο δημοσιογράφος.

ρήστος Κούτρας για Δημήτρη Αλεξάνδρου και την αποκάλυψη του ονόματος του  γιου του: «Με απείλησε, μου είπε “θα σε ισοπεδώσω”»

«Δημήτρη, μήπως το έχεις πει κατά λάθος; Επειδή μου τα έχει στείλει τώρα το παιδί, για να είμαστε δίκαιοι. Δες λίγο το Instagram σου, νομίζω ότι έχεις πει κάτι τέτοιο στον Χρήστο», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας;

Her News b

Σπίτι με το Mega με το Γιώργο Κατσαρό: Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 21.40

Her News

Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ από άντρες & τους φλερτάρω και εγώ. Όταν δίνεις πρέπει και να παίρνεις»

HerNews ka