HerNews.gr
Σχέσεις

3 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να παντρευτείς τον καλύτερό σου φίλο

Ο γάμος είναι μια μεγάλη δέσμευση και πρέπει να σκεφτείς τι θα συμβεί όταν πρόκειται να παντρευτείς.  Εάν υπάρχει μια έλξη με τον καλύτερό σας φίλο και θέλετε να παντρευτείτε αλλά δεν πάνε καλά τα πράγματα στον γάμο, αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει τη φιλία σας για πάντα. 

Το να παντρευτείς τον καλύτερό σου φίλο είναι μια κοινή ιδέα στην ποπ κουλτούρα. Φαίνεται σαν ο τέλειος τρόπος για να περάσετε μια ζωή με κάποιον που σας ενδιαφέρει, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην το κάνετε. 

Λόγος #1: Ο γάμος μπορεί να μην πετύχει επειδή ο καλύτερός σας φίλος μοιάζει πολύ με εσάς

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που οι άνθρωποι παντρεύονται τους καλύτερους φίλους τους είναι ότι πιστεύουν ότι θα είναι εύκολο για αυτούς. Μετά από τόσα χρόνια που είναι μαζί, είναι τόσο συνηθισμένοι ο ένας στον άλλον. Γνωρίζουν τα πάντα για το άτομο και πώς θα αντιδρούσαν σε κάθε περίσταση.

Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόβλημα εάν και οι δύο σύντροφοι δεν μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον ή πάθος. Για παράδειγμα, ένας σύντροφος λατρεύει το ψήσιμο, ενώ ένας άλλος μισεί το μαγείρεμα. Αυτό μπορεί να γίνει θέμα!

Λόγος #2: Χρειάζεστε κάποιον που σας προκαλεί αντί να συμφωνεί με αυτό που λέτε συνεχώς αυτόματα

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα σε γάμους όπου το ζευγάρι είναι κολλητοί για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν παντρευτούν. Ο ένας από τους δύο μπορεί να είναι πολύ συνηθισμένος να συμφωνεί με τον άλλον και να μην τον προκαλούν αρκετά.

Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο γιατί τελικά θα οδηγήσει ένα άτομο να πάρει τον έλεγχο της σχέσης και να πάρει όλες τις αποφάσεις, κάτι που δεν είναι υγιές σε έναν γάμο! Χρειάζεστε κάποιον που μπορεί να σας ασκήσει εποικοδομητική κριτική και να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε ως άτομο, όχι απλώς να συμφωνεί με όλα όσα λέτε.

Λόγος # 3: Ο καλύτερος φίλος σας μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός σας εάν τα πράγματα πάνε στραβά στον γάμο

Είναι λυπηρό αλλά αληθινό, τα διαζύγια συμβαίνουν συνέχεια, και όταν γίνονται, μπορεί να γίνουν άσχημα γρήγορα. Αν έχετε παιδιά μαζί, αυτά θα υποφέρουν περισσότερο.

Γιατί είναι δύσκολο να βρεις την αληθινή αγάπη;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Quiet Quitting: Τι είναι και πώς απειλεί τη σχέση σου

Her News

Ποια τα θετικά και τα αρνητικά των σχέσων μέσω social media;

HerNews ka

6 πράγματα που κάνουν τις έξυπνες γυναίκες πιο ελκυστικές

HerNews ka