HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το όνομα του γιού του αποκαλύπτει – «Μου έγραψε “θα σε ισοπεδώσω”»

Το πρωί της Πέμπτης 6/10 ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το όνομα του γιού του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, Χρήστος Κόυτρας, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους όταν έκανε την αποκάλυψη.

Αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε την διαμάχη που ξεκίνησε μεταξύ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και του Χρήστου Κόυτρα που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομα του δημοσιογράφου.

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος βγήκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής και μίλησε για τα όσα συνέβησαν μεταξύ του ιδίου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του. Είχα χαρεί γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι και για ένα παιδί που μέσα από τα social media το προβάλλουν πάρα πολύ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, θορυβήθηκα με το μήνυμα αυτό. Μου έγραφε “Θα σε ισοπεδώσω”. Στη συνέχεια υπήρξε μια τηλεφωνική επικοινωνία, για τρία λεπτά με απειλούσε και έλεγε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα και κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος και ο ίδιος παραδέχτηκε  στην Αστυνομία ότι, ναι, τον απείλησα.

Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω», αποκάλυψε ο Χρήστος Κόυτρας.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι Τρυφερές Στιγμές Με Τον Γιο Του | Star.gr

Τέλος, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να και τις 2 πλευρές επικοινώνησε γραπτώς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος της είπε πως δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο θέμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρομπέρτα Μέτσολα: Μιλά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελλάδα, τα παιδιά της & την Ευρώπη

HerNews ka

Φάνης Μουρατίδης: «Στον δεύτερο κύκλο του “Maestro” έρχεται μια ανατροπάρα»

HerNews ka

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας τραγουδά σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο του τραγούδι «Αμάν»

Her News