HerNews.gr
Ζώδια

Αστρολογία: Αυτά είναι τα 3 πιο ερωτικά ζώδια

Καθώς ο καιρός γίνεται πιο δροσερός και η σκέψη να βγείτε έξω για να συναντήσετε κάποιον δεν ακούγεται τόσο ελκυστική όσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πολλοί βρίσκονται στο μπαρ, στις εφαρμογές και μπαίνουν σε DM. Για μερικούς το να προσπαθούν να γοητεύσουν είναι μια χαμένη υπόθεση, άβολη και ταπεινωτική. Αλλά για άλλους, είναι παιχνιδάκι. Αυτά είναι τα ζώδια που κάνουν το φλερτ τέχνη!

1. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 21 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, οπότε φυσικά το φιλικό, ισορροπημένο ζώδιο είναι το νούμερο ένα στο φλερτ. Όταν οι Ζυγοί σας φλερτάρουν, κατά κάποιο τρόπο φλερτάρουν με τον εαυτό τους. Οι Ζυγοί αγαπούν την αγάπη και το να κάνουν κομπλιμέντα. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλοί σε αυτό.

2. Σκορπιός (22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον πλανήτη σκληρής δράσης Άρη, οι Σκορπιοί (όταν έχουν τη διάθεση για αυτό, και οι Σκορπιοί έχουν επίσης μια σημαντική πλευρά της αποχής) τείνουν να εκπέμπουν σεξουαλικότητα. Είναι αδύνατο να μην λιποθυμήσεις όταν συζητάς με έναν Σκορπιό. Όταν γέρνουν κοντά με τη διαπεραστική τους προσοχή, σε κάνει να νιώθεις σαν το μόνο άτομο στον πλανήτη Γη.

3. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Πολλοί συνδέουν το μιμίδιο «I am cringe, but I am free» με τον Τοξότη, και αυτό μεταφράζεται και στο στυλ φλερτ τους. Ο Τοξότης είναι πάντα ειλικρινής και θα σας πει πώς νιώθει. Μερικές φορές η ευθύτητα τους μπορεί να φαίνεται σαν αστείο, αλλά είναι πολύ σοβαροί. Θα ξέρετε πότε αρέσετε σε έναν Τοξότη γιατί θα το πει απλά, ωμά και ξεκάθαρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτά τα ζώδια φιλάνε πάντα με πάθος

Her News

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Τι σημαίνει & ποιους επηρεάζει;

Her News b

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 10 έως 16 Οκτωβρίου

Her News