HerNews.gr
Μόδα

Must have ρούχα για την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου

Η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα πρέπει να έχει ως στόχο τα διαχρονικά κομμάτια, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.  Εκτός βέβαια από διαχρονικά, θέλουμε άνετα, κομψά κι ευέλικτα ρούχα. 

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις νέα ρούχα που να πληρούν όλα τα κριτήρια. Εδώ στο hernews, η σκληρή δουλειά έχει γίνει για εσάς.

Καθώς οι μέρες μικραίνουν και οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, ετοιμαζόμαστε να προσθέσουμε μερικές στρώσεις και να ανανεώσουμε τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας.

Μακρυμάνικο ριγέ μπλουζάκι

Αυτό το κλασικό πλέον σχέδιο αποτελεί must have για όλο το φθινόπωρο κι είναι απολύτως απαραίτητο για κάθε γυναίκα με στιλ. Το χαλαρό μοτίβο με τις ρίγες είναι για κάθε γκαρνταρόμπα. Ένα must have που μπορείτε να το φορέσετε από το γραφείο μέχρι κι ένα δείπνο.

Ζιβάγκο

Ένα εξαιρετικό απαλό από βαμβάκι ζιβάγκο που θα σας αγκαλιάζει σε όλα τα σωστά σημεία, δεν πρέπει να λείπει από τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας. Ο ψηλός λαιμός θα σας προσφέρει και προστασία από τον αέρα.

Λευκό πουκάμισο

Φέρτε μια δόση κομψότητας στα ρούχα σας με αυτό το πουκάμισο, ιδανικά επιλέξτε ένα με χαλαρή εφαρμογή. Θα είστε έτοιμες για δουλειά και κάθε εκδήλωση της τελευταίας στιγμής. Το λευκό επίσης θα ταιριάζει σίγουρα με την υπόλοιπη παλέτα της φθινοπωρινής σας capsule γκαρνταρόμπας.

Γκρι παντελόνι

Αν πραγματικά θέλετε να παραμένετε στην πρώτη γραμμή του στιλ με την ντουλάπα σας, αυτό το παντελόνι πρέπει να είναι στην λίστα επιθυμιών σας, αν όχι ακόμη καλύτερα, στη λίστα αγορών σας. 

Το πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα για το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: To καλσόν που ταιριάζει σε κάθε στυλ φορέματος!

HerNewskl

Τρόποι για να ταιριάξετε το outfit σας αν φοράτε κοσμήματα με ζαφείρι

Her News

Plazacore: Το νέο trend που μας θυμίζει την Blair Waldorf

HerNewskl