HerNews.gr
Beauty

Συμβουλές περιποίησης για απαλά χέρια

Αν τα χέρια σας είναι μονίμως ξηρά, ακόμα κι αν το δέρμα στο πρόσωπο και το σώμα σας είναι απαλό, μην αγχώνεστε. Συχνά εκτεθειμένοι στα στοιχεία – από το νερό που χρησιμοποιείτε για να πλένετε τα πιάτα σας έως τις χαμηλές θερμοκρασίες κατά τους χειμερινούς μήνες – τα χέρια σας ταλαιπωρούνται. Ως εκ τούτου, είναι λογικό ότι μερικές φορές δεν είναι πολύ απαλά.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συμβουλές περιποίησης που θα σας χαρίσουν πιο απαλά χέρια.

Ενυδατώστε αμέσως μετά την έκθεση στο νερό

Το ίδιο το νερό στεγνώνει πολύ την επιδερμίδα των χεριών. Εφαρμόστε κρέμα χεριών αμέσως μετά την έκθεση των χεριών σας στο νερό, είτε από το πλύσιμο των χεριών, το πλύσιμο πιάτων ή ακόμα και το ντους.

Η χρήση λοσιόν αμέσως μετά είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλειδώσετε την απαραίτητη υγρασία. Εάν αυτό δεν είναι ρεαλιστικό, προσπαθήστε να ενυδατώσετε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, ακόμη και πριν τον ύπνο.

Επιλέξτε την κατάλληλη κρέμα χεριών

Στρώστε τις κρέμες χεριών με τον ίδιο τρόπο που θα ντυνόσασταν. Ξεκινήστε από την πιο ελαφριά και πηγαίνετε στην πιο βαριά.

Ξεκινήστε με μια κρέμα που περιέχει υγραντικές ουσίες, όπως η γλυκερίνη και το υαλουρονικό οξύ. Στη συνέχεια, θα θέλετε μια φόρμουλα με μαλακτικά, που μαλακώνουν και λειαίνουν το δέρμα. Τα ceramides είναι μια καλή επιλογή.

Δοκιμάστε μια απολεπιστική κρέμα χεριών

Η απολέπιση είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση της ξηρής επιδερμίδας, αλλά συνεχίστε με προσοχή όταν πρόκειται για τα χέρια σας. Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα που περιέχει ένα απαλό απολεπιστικό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε λίγη υγρασία και θρέψη στο δέρμα, μαζί με λίγη απολέπιση που θα εξαλείψει τη συσσώρευση ξηρών κυττάρων του δέρματος, βοηθώντας περαιτέρω στην λείανση και απαλότητα των χεριών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Monica Haircut: Το κούρεμα της Monica από τα Φιλαράκια είναι ξανά trend!

HerNewskl

Beyonce: Με νέο κούρεμα για το λανσάρισμα του νέου της δίσκου

HerNewskl

Μαύρο vs Καφέ eyeliner: Πότε και γιατί να φοράτε το καθένα

HerNews ka