HerNews.gr
Beauty

Ανακαλύψτε τα καλύτερα συστατικά για τα μαλλιά σας

Οπλιστείτε με γνώσεις σχετικά με τα καλύτερα συστατικά για τα μαλλιά σας και πηγαίνετε την περιποίηση στο επόμενο επίπεδο. 

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα συστατικά που χρειάζεστε και τα οφέλη τους.

Καφεΐνη

Αναρωτιέστε ποια συστατικά κάνουν τα μαλλιά σας να μακρύνουν; Η καφεΐνη είναι το κύριο συστατικό που πρέπει να προσέξετε εάν η προτεραιότητά σας είναι να τονώσετε τις ρίζες σας, να επιταχύνετε την ανάπτυξη ή να δώσετε ώθηση στα αραιά μαλλιά. Ακριβώς όπως ένας πρωινός καφές μπορεί να μας ξυπνήσει, έτσι η καφεΐνη έχει τη δύναμη να ενεργοποιεί τα ωοθυλάκια, με αποτέλεσμα αυξημένη πυκνότητα και ανάπτυξη.

Λοιπόν, είναι τόσο εύκολο όσο απλά να πίνετε περισσότερα φλιτζάνια καφέ κάθε μέρα; Όχι ακριβώς – αλλά υπάρχουν απλές και γρήγορες λύσεις. Όσον αφορά την τριχοφυΐα, η καφεΐνη χρησιμοποιείται καλύτερα τοπικά. Όταν τα προϊόντα μαλλιών εφαρμόζονται απευθείας με μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, διευκολύνοντας τις ρίζες σας να απορροφούν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα.

Η D ιυδροτεστοστερόνη (DHT) είναι μια ορμόνη που προέρχεται από τεστοστερόνη που εμποδίζει τη σωστή απορρόφηση βιταμινών, πρωτεϊνών και μετάλλων από τους θύλακες των τριχών.

Η καφεΐνη καταπολεμά την DHT, αναγκάζοντας τα κύτταρα να παράγουν περισσότερο ATP – μια μορφή ενέργειας που ενθαρρύνει την ανάπτυξη – βοηθώντας σας να επιτύχετε μια πιο γεμάτη, πιο υγιή εμφάνιση μαλλιών.

βρεγμένα μαλλιά

Ceramides

Μπορεί να αναγνωρίζετε τα ceramides ως βασικό συστατικό στη βιομηχανία περιποίησης δέρματος, αλλά ξέρατε ότι έχουν επίσης σημαντικά οφέλη για τα μαλλιά σας; Τα ceramides είναι φυσικά λιπίδια που βρίσκονται στο δέρμα σας και στα πετσάκια των μαλλιών σας. 

Τα ceramides  μπορούν να εξαντληθούν από τις καθημερινές πιέσεις, όπως το λούσιμο, η θερμότητα και η ρύπανση. Τα προϊόντα που παρασκευάζονται με αυτό το συστατικό είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη ρουτίνα περιποίησης για τα μαλλιά σας. Μπορούν να βοηθήσουν στη δέσμευση της κερατίνης, με αποτέλεσμα πιο λεία μαλλιά με ενισχυμένη λάμψη.

Λάθη που κάνεις και έχεις φριζαρισμένα μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Φοξ: Beauty κανόνες που ακολουθεί

Her News

Πρέπει να λούζω τα μαλλιά μου πριν το κομμωτήριο;

Her News

Βραδινή έξοδος: 5 Χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε

HerNewskl