HerNews.gr
Beauty

Πρέπει να λούζω τα μαλλιά μου πριν το κομμωτήριο;

Ας το παραδεχτούμε, το να λούζετε τα μαλλιά σας, πολλές φορές μπορεί να είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στον κόσμο. Είναι χρονοβόρο και απλά κουραστικό. Επιπλέον, φαίνεται ότι ανεξάρτητα από το πόσο συχνά λούζετε τα μαλλιά σας, πάντα λερώνονται ξανά.

Όμως δεν υπάρχει και τίποτα σαν την αίσθηση των φρεσκολουσμένων μαλλιών. Επιπλέον, το λούσιμο των μαλλιών μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να καταπολεμήσετε το στρες.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα αισθάνεστε ενοχλημένοι που πρέπει να λούσετε τα μαλλιά σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εκτιμήσετε τα καλά πράγματα σχετικά με αυτό. Άλλωστε, θα μπορούσε να είναι χειρότερο! Τι γίνεται όμως όταν έχετε ραντεβού στο κομμωτήριο; 

Τριπλό λούσιμο

Πρέπει να λουστείτε πριν πάτε στο κομμωτήριο;

Αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, πιθανότατα δεν σκέφτεστε πολύ να λουστείτε πριν πάτε στο κομμωτήριο. Τελικά, οι κομμωτές είναι οι ειδικοί, σωστά; Ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν όλους τους τύπους μαλλιών, οπότε σίγουρα μπορούν να διαχειριστούν τα μαλλιά σας. Υπάρχουν όμως και μερικοί πολύ καλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει πάντα να λούζεστε πριν το κομμωτήριο.

Αν λουστείτε πριν πάτε στο κομμωτήριο, το χρώμα των μαλλιών σας θα φαίνεται καλύτερα. Εάν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά ή γεμάτα προϊόντα, δεν θα πάρουν το ίδιο χρώμα, ούτε θα φαίνονται τόσο λαμπερά και ζωντανά.

Τέλος, εάν κόβετε τα μαλλιά σας, είναι πολύ πιο εύκολο για τον κομμωτή σας να δει τι κάνει αν τα μαλλιά σας είναι καθαρά. Θα είναι σε θέση να κάνει μια πιο ακριβή εκτίμηση του τύπου και της υφής των μαλλιών σας και θα σας δώσει ένα καλύτερο κούρεμα ως αποτέλεσμα.

Αν όμως έχετε ήδη αργήσει στο ραντεβού σας, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να περάσετε επιπλέον 15 λεπτά στο ντους. Δεύτερον, μπορεί πραγματικά να κάνει τα μαλλιά σας πιο δύσκολα στο styling. Τα μαλλιά που είναι φρεσκοπλυμένα είναι πιο πιθανό να είναι φριζαρισμένα, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τον κομμωτή.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα συστατικά για τα μαλλιά σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gigi Hadid: Το chic minimal μακιγάζ για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

HerNewskl

Τέσσερις τρόποι για να κάνεις απολέπιση στο σώμα σου

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: Yιοθέτησε το burnt μακιγιαζ και είναι άκρως εντυπωσιακή

HerNewskl