HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δώρα Αναγνωστοπούλου για την πρεμιέρα του “MEGA Stories”: «Δεν θέλαμε να ξεχάσουμε τον Αντώνη Καργιώτη»

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, η Δώρα Αναγνωστοπούλου είπε πως η επικαιρότητα πάντα την βαραίνει ενώ μίλησε και για την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ.

«Πάντα έχω αγωνία γιατί βλέπουμε πολλά και η επικαιρότητα μας βαραίνει. Ψάχνουμε να βρούμε το ‘’φως’’. Το Ισραήλ είναι μια πολύπαθη περιοχή και ο κόσμος έχει διχαστεί. Τώρα έγινε μία σφαγή και σοκαριστήκαμε από αυτά που είδαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται το 2023 να βλέπουμε εικόνες που παίρνονται όμηροι άνθρωποι νέοι που βρίσκονται σε ένα φεστιβάλ για την ειρήνη και να μην ξέρουμε πού κατέληξαν. Είναι εικόνες που δεν αντέχει το στομάχι μας».

Η ιστορία του Αντώνη Καργιώτη στο «MEGA Stories»

Το «MEGA Stories» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 00:10 με θέμα τη ζωή και την προσωπικότητα του Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν το πλήρωμα τον πέταξε στη θάλασσα.

«Ένας άνθρωπος σπρώχτηκε στον θάνατο, είναι δολοφονία. Εμείς θέλαμε να μείνουμε σε αυτήν την ιστορία και γι΄ αυτό η πρεμιέρα μας είναι αφιερωμένη στον Αντώνη. Ανακαλύψαμε πως αυτό το παιδί ήταν ένα παιδί ευάλωτο. Μας μίλησε ο αδελφός του για πρώτη φορά και εμένα με συγκίνησε πολύ. Βλέπεις πως αυτή η οικογένεια δυσκολεύτηκε πολύ. Ο Αντώνης τελείωσε μόνο το δημοτικό. Δεν έχει διαγνωστεί με κάποια αναπηρία αλλά είχε μία δυσκολία στην ομιλία, το οποίο θα μπορούσε να διορθωθεί. Είχε βρει όμως τη θέση του, ήταν ένα παιδί του μεροκάματου. Θα σου πω ένα χαρακτηριστικό που μου είπε ο δάσκαλος του Αγίου Νικολάου. Ο Αντώνης βοηθούσε στις καρέκλες σε συναυλία που έγινε. Εκεί υπήρχε ένα ψυγείο με αναψυκτικά για τους τραγουδιστές. Πήγαινε έπαιρνε τα αναψυκτικά και τα έδινε στα παιδάκια. Αυτός ήταν ο Αντώνης. Του έλεγε ο δάσκαλος πως δεν θα φτάσουν για τους τραγουδιστές και εκείνος έλεγε ‘’εντάξει’’ και συνέχιζε».

Στην εκπομπή πρόκειται να μιλήσουν και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, και η Δώρα Αναγνωστοπούλου είπε πως το πρώτο τους συναίσθημα ήταν η οργή.

«Οι άνθρωπο, οι ευθύνοντες, δεν ήταν σεσημασμένοι, αλλά ζουν ανάμεσά μας. Μία αυτόπτης μάρτυρας μου είπε πως δεν μπορούσε να το ξεπεράσει και νιώθεις τόσο ανήμπορος εκείνη την ώρα. Εάν δεν υπήρχε το βίντεο, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να συγκαλυφθεί».

Μιλώντας για το πώς επιλέγονται τα θέματα της εκπομπής, είπε πως θέλουν να καταπιάνονται με θέματα που μπορούν να μας κάνουν καλύτερα ως ανθρώπους.

«Δεν θέλαμε να ξεχάσουμε τον Αντώνη, το ίδιο έγινε και πέρσι με τους επιζώντες των Τεμπών. Θέλουμε να κρατήσουμε τη μνήμη. Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να πάμε και σε κάτι ανάλαφρο».

Η σχέση με τα παιδιά της

Αναφερόμενη στα παιδιά της, είπε πως πιστεύει πως μπορεί να τα συζητάει όλα αλλά με τρόπο.

«Σε οδηγεί και το παιδί με έναν τρόπο. Εγώ στα δικά μου τα αγόρια οφείλω να τους το λέω όλα. Την πρώτη φορά που βγήκαν μόνοι τους είχα αγωνία και ανησυχία αλλά θέλω να είναι ελεύθεροι. Παίρνουν τα Μέσα αλλά τους έχω πει πως εάν χρειαστούν να με πάρουν να πάω να τους πάρω. Με τα μαθήματα δεν τους έχω καταπιέσει ποτέ και δεν χρειάστηκε γιατί ήταν συνεπείς».

Αναφερόμενη στη δική της εφηβεία είπε πως ήταν επαναστάτρια στην εφηβεία αλλά οι γονείς της ήταν αυστηροί.

«Έπρεπε να βγαίνω πάντα με την αδελφή μου. Η μητέρα μου με γεμίζει ενοχές, με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και με ρωτάει για τα παιδιά. Το πλαίσιο που μεγάλωσα ήταν πιο αυστηρό από αυτό που μεγαλώνω εγώ τα αγόρια μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Ρουσόπουλος: «Η Μάρα ”πλήρωσε” ότι εγώ έγινα πολιτικός και υπουργός»

Her News b

J2US: Αντέδρασε ο Ιωάννης Μελισσανίδης σε σχόλιο της Σταυροπούλου – “Αυτό δεν ισχύει με τίποτα”

Her News

Λάουρα Νάργες: Πως έχασε 18 κιλά

Her News b