HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ο δικηγόρος του εξηγεί γιατί δεν έδωσε το παρόν στη βάπτιση της κόρης του

Την Κυριακή 8/10 πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της κόρης του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της Ελένης Τσιριγκάκη με τον τραγουδιστή να μη δίνει το παρών στην τόσο ιερή στιγμή του παιδιού του.

Η Ελένη Τσιριγκάκη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» και στην Χριστίανα Κοχλατζή, όπου αποκάλυψε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν έχει σχέσεις με την κόρη τους και πως η μικρή Μελίνα δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας της.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Απόστολος Λύτρας, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 9/10 στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έδωσε το παρών στη βάπτιση της κόρης του.

«Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο δεν είναι βελούδινο υπάρχει πόνος και θυμός. Σε συνδυασμό με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γρηγόρης, αποφάσισε να μη παρευρεθεί στη βάφτιση. Ο ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του, είναι τυπικός, δεν οφείλει χρήματα, βοηθάει όσο μπορεί. Καταβάλλει κάποιο ποσό κάθε μήνα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι τους ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού τους», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Δεν πήγε στη βάπτιση της κόρης του – Τεταμένες οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη για Δέσποινα Βανδή -Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους»

HerNews ka

Survivor All Star: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα – Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου

Her News

Αθηνά Οικονομάκου: Απαντάει στο ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού!

HerNewskl