HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θέλει σοφία η επιτυχία για να τη διαχειριστείς, δεν είναι απλό πράγμα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας 9/10 στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου και μίλησε για το πως διαχειρίστηκε τη μεγάλη επιτυχία της δημοφιλούς σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς», αλλά και για το αν δέχθηκε φέτος κάποια τηλεοπτική πρόταση.

«Το εξώφυλλο που πούλησε περισσότερο απ’ όλα τα περιοδικά ήταν εκείνο που είχα κάνει για τους Ψίθυρους Καρδιάς. Ήμουν 22 χρονών, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία, με τρόμαξε», δήλωσε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Και στη συνέχεια τόνισε:«Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτοί που καβαλάνε το καλάμι και εκείνοι που πάνε να κρυφτούν. Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι καλή, εγώ πήγα και κρύφτηκα. Θα ‘θελα να το ‘χω βιώσει λίγο παραπάνω, να μη με αναγκάσει να κρυφτώ τόσο πολύ αλλά δεν είσαι πάντα έτοιμος για κάτι τέτοιο».

«Σήμερα ίσως να το απολάμβανα λίγο παραπάνω. Θέλει σοφία η επιτυχία για να τη διαχειριστείς, δεν είναι απλό πράγμα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τέλος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για το αν δέχθηκε τηλεοπτικές προτάσεις φέτος: «Είχα τηλεοπτική πρόταση για φέτος αλλά δεν ήταν κάτι που με ενθουσίασε. Παρ’ όλα αυτά γίνονται πολύ ωραίες δουλειές – όχι όλες – αλλά νομίζω ότι εξελίσσονται τα πράγματα στην τηλεόραση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Φως στο Τούνελ»: Απόψε στις 23:20 με έρευνα και αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν

Her News

J2US: Οι τηλεθεατές ρωτούν και τα 17 ζευγάρια του show κάνουν αποκαλύψεις!

HerNews ka

Βραβεία MAD 2023: Αποκλείστηκαν οι τράπερς Snik και Light

HerNews ka