HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Απαγορεύει την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι για να προστατέψει τη γυναίκα του

Παρά την προσπάθεια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να συμφιλιωθούν με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ και τη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ το εμπόδισε να συμβεί καθώς προσπαθεί να προστατεύσει τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Χάρι , ο νεότερος αδερφός του Γουίλιαμ, ο οποίος είναι ο πέμπτος στη σειρά για τον θρόνο, προσπάθησε να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του μετά τη διάγνωση καρκίνου στον βασιλιά Κάρολο, αφού ο 75χρονος υποβλήθηκε σε θεραπεία για διόγκωση προστάτη στην Κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο του 2024.Μετά από αυτό, ο αποξενωμένος αδερφός πέταξε από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο για να συναντηθεί με τον πατέρα του σε μια συνάντηση 30 λεπτών κατά την οποία είπε ότι τον αγαπά πριν το επαναλάβει δημοσίως και προσφερθεί να διατεθεί για να βοηθήσει τον Βασιλιά αν το χρειαστεί. 

Ωστόσο, ο Γουίλιαμ , ο οποίος είχε ήδη δηλώσει ότι θα μπλοκάρει την κίνηση, έχει επιμείνει στις αρχές του και φέρεται να το έχει απαγορεύσει για να προστατεύσει τη σύζυγό του, Κέιτ , από το ζευγάρι μετά τη διαμάχη μεταξύ 2018-2021.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει τη δική του ιδιωτική αναταραχή», είπε η Helena Chard στο Fox News Digital. «Γνωρίζει καλά τον αδερφό του και σίγουρα δεν θα του επιτρέψει να ξαναμπεί στην οικογένεια, καθώς δεν τον εμπιστεύεται».

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι επίσης εξαιρετικά προστατευτικός με τη σύζυγό του , την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, και δεν θα αφήσει τίποτα να παρεμποδίσει την ανάρρωσή της».

Αυτή φαίνεται να είναι μια συμφωνημένη προοπτική για την κατάσταση, καθώς τα δύο αδέρφια δεν μιλούν πλέον δημόσια, για παράδειγμα, δεν είδαν καν ο ένας τον άλλον όταν ο Χάρι επισκέφτηκε τον Βασιλιά Κάρολο και δεν δείχνει να αλλάζει σύντομα.

«Υπάρχει ένα τεράστιο εμπόδιο στον δρόμο του Χάρι και αυτό είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ», είπε επίσης η Κίνσεϊ Σκόφιλντ στο Fox News Digital. «Δεν θα επιτραπεί στον Χάρι να επιστρέψει με οποιαδήποτε ιδιότητα, εάν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει οποιαδήποτε επιρροή στην κατάσταση».

«Ο Γουίλιαμ καταλαβαίνει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν εξετάζουν σωστά τις συνέπειες και δεν είναι αξιόπιστοι. Είναι ευθύνη προς την οικογένεια».Ο καρκίνος του βασιλιά Καρόλου

Ο Βασιλιάς διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιανουάριο μετά από εξέταση υγείας πριν υποβληθεί σε επέμβαση για τον προστάτη του. Κανείς εκτός της οικογένειας δεν γνωρίζει τον τύπο του καρκίνου που έχει, αν και το παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε ότι δεν σχετίζεται με τον προστάτη.

Παρόλα αυτά, φαίνεται να τα πάει καλά καθώς εμφανίστηκε δημόσια μεταξύ του χειρουργείου και της αποκάλυψης της ασθένειας και ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη που έλαβε.«Όπως θα ξέρουν όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από καρκίνο», έγραψε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄. «Τέτοιες ευγενικές σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση.

«Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω πώς η κοινοποίηση της δικής μου διάγνωσης βοήθησε να προωθηθεί η κατανόηση του κοινού και να φωτιστεί το έργο όλων εκείνων των οργανισμών που υποστηρίζουν τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και στον ευρύτερο κόσμο».

«Ο δια βίου θαυμασμός μου για την ακούραστη φροντίδα και την αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος ως αποτέλεσμα της προσωπικής μου εμπειρίας».

Βασιλιάς Κάρολος: Επέστρεψε και πάλι στα βασιλικά του καθήκοντα μετά τη διάγνωση του καρκίνου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Khloé Kardashian: Απάντησε ανοιχτά στο ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού!

HerNewskl

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Για…μπύρες με την μητέρα της Κέιτ Μίντλετον

HerNews ka

Ο χήρος της Tina Turner, Erwin Bach για πρώτη φορά στο σπίτι της μετά τον θάνατο της

HerNews ka