HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαίρη Χρονοπούλου: Ερωτηματικά για τον θάνατό της – Το ματωμένο νυχτικό που φορούσε και η θέση που βρέθηκε

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 6/10 έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της στην Παιανία όταν έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της.

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε στο «Πρωινό» για τα δυο ερωτηματικά που ερευνώνται αναφορικά με το ματωμένο νυχτικό που φορούσε και έχει εξαφανιστεί αλλά και για την θέση στην οποία βρέθηκε πεσμένη.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τι κίνητρο θα μπορούσε να υπάρξει αν υποθέσουμε ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Μπορεί να είναι και ένα σπρώξιμο, το οποίο έγινε επάνω σε έναν διαπληκτισμό. Εγώ έχω επικεντρωθεί σε κάποια γεγονότα. Δεν είναι μόνο το νυχτικό, είναι και το ασθενοφόρο που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η εταιρεία που έκανε τη μεταφορά. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Ενώ θα έπρεπε αμέσως να ειδοποιηθεί το νοσοκομειακό, ασχολήθηκαν αυτά τα δύο άτομα -η Γεωργιανή και ο φίλος και γείτονας της Μαίρης Χρονοπούλου- με το να την αλλάξουν. Το νυχτικό θα έπρεπε να ελεγχθεί γιατί υπάρχει και DNA.

Η Γεωργιανή οικιακή βοηθός την βρήκε αναίσθητη επάνω σε ένα χαλί. Προφανώς φορούσε αυτό το νυχτικό. Αντί να την αφήσουν έτσι όπως είναι και να καλέσουν αμέσως ασθενοφόρο… την άλλαξαν. Μας είπαν ότι το ματωμένο νυχτικό έχει εξαφανιστεί. Βρέθηκε επάνω σε ένα χαλί και το κεφάλι της ήταν προς την πλευρά των σκαλοπατιών.

Όταν πέσει κάποιος από τα σκαλοπάτια, θα πρέπει το κεφάλι συνήθως να είναι μπροστά. Αν πέσει πίσω, χτυπάει πίσω. Εδώ χτύπησε μπροστά δεξιά και το κεφάλι ήταν ανάποδα. Αυτά όλα δεν κολλάνε μεταξύ τους.Κλήθηκαν χθες να καταθέσουν η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της», αποκάλυψε ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: “Δεν είναι όμως μόνο επαγγελματικό σχολείο η Ελένη Mενεγάκη”

HerNewskl

Δημήτρης Μακαλιάς: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν με πίστευε καθόλου πριν με γνωρίσει»

HerNews ka

Δημήτρης Σταρόβας: «Μου έχει λείψει η τηλεόραση»

Her News