HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Μακαλιάς: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν με πίστευε καθόλου πριν με γνωρίσει»

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε στην εκπομπή που ετοιμάζει με την Μπέττυ Μαγγίρα, λέγοντας πως είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η νέα ομάδα και που είμαι ξανά με την Μπέττυ. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από το Open γιατί η σύμβαση μου τέλειωσε και δεν μου έγινε κάποια πρόταση. Η πρόταση που μου έγινε από τον Ant1 και τη Μπέττυ με κέρδισε».

Όπως είπε, η Μπέττυ δεν τον πίστευε καθόλου πριν τον γνωρίσει και στο δοκιμαστικό που έκαναν για την εκπομπή κατάλαβαν ότι έχουμε κοινό κώδικα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πώς πέρασε το καλοκαίρι του με την οικογένειά του.

«Το φετινό καλοκαίρι σκοπεύαμε να κάνουμε ενάμιση μήνα διακοπές αλλά λόγω των παιδιών στις 10 μέρες είπαμε ότι πρέπει να γυρίσουμε σπίτι να ξεκουραστούμε. Έχουμε κακή σχέση με τον ύπνο τον τελευταίο καιρό αλλά κάπως το μοιραζόμαστε με την Αντιγόνη», είπε αρχικά.

«Ο Χάρης φέτος πηγαίνει Α’ Δημοτικού και το έχει πάρει πολύ ζεστά και όμορφα αλλά μας είπε ότι έχει άγχος. Ευτυχώς υπάρχουν κοντινοί μας άνθρωποι που μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά. Το καλοκαίρι πήγαμε με την Αντιγόνη στην Τήνο», πρόσθεσε.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε πως όταν περνάνε τα χρόνια επενδύει στο να βρει διεξόδους για να αφήσει τη δουλειά και να είναι όσο περισσότερο πιο κοντά στην οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», που φέτος γιορτάζει τα 60 της χρόνια, αλλά και στο «Κάψε το σενάριο» που κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο θέατρο του Λυκαβηττού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Πλούταρχος – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους; «Δεν θέλω να τον συναντήσω»

Her News

Άγγελος Μπράτης: «Τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν, αν γράφετε το όνομά μου σωστά τότε όλα είναι μια χαρά»

Her News

Η Ρούλα Κορομηλά συναντά την Ελένη Μενεγάκη μετά από 26 χρόνια: ««Ήρθα να μοιραστούμε μεταξύ μας αλήθειες»

Her News