HerNews.gr
Beauty

The Money Piece: H νέα τεχνική που θα φωτίσει το πρόσωπό σου!

The Money Piece-hernews

Ποια είναι η τεχνική που θα ανανεώσουν το στιλ σου και θα αναδείξει τον τόνο της επιδερμίδας σου; H “The Money Piece” ήρθε να καταρρίψει όλους τους μέχρι τώρα μύθους για τα μαλλιά σου!

Οι γιορτές είναι η τέλεια αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα και κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου. Αν δε θες, λοιπόν, να αλλάξεις εντελώς το χρώμα των μαλλιών σου η λύση είναι μία:

Η “the money piece” τεχνική απευθύνεται σε όσους δε θέλουν δραστικές αλλαγές.

Η συγκεκριμένη τεχνική προκαλεί φυσικά ανοίγματα με τη βοήθεια των αλουμινόχαρτων στο μπροστινό μέρος των μαλλιών. Καλό θα ήταν η βάση να είναι το φυσικό χρώμα, ώστε να φαίνεται εντελώς natural η αλλαγή.

The Money Piece-hernews

Μια low mantainance τεχνική που ήρθε για να μείνει! 

Όσο και αν μακρύνουν τα μαλλιά σου, η επίσκεψη στο κομμωτήριο θα φαντάζει μακριά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Άσε το χρώμα να αναμειχθεί με το φυσικό σου! Αν είσαι καστανή και θέλεις να δοκιμάσεις το ξανθό, αλλά φοβάσαι τότε…

“The Money piece is always in”.

Η τεχνική που φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και την επιδερμίδα σου έχει αρχίσει ήδη να γίνεται trend στους λάτρεις των social media.

The Money Piece-hernews

Ποιες είναι οι celebrities που ξεκίνησαν αυτήν τη νέα τάση;

H βασίλισσα Beyonce ήταν εκείνη που έφερε στο προσκήνιο τη συγκεκριμένη τεχνική το 2019. Ακολούθησαν οι: Rosie Huntington – Whiteley, Margot Robbie, Gisele, JLo.

Αν δεν είσαι λάτρης των αλλαγών, τότε μία τέτοια δοκιμή θα σε πείσει να τολμήσεις. Να τολμήσεις να ανανεωθείς για να ανανεωθεί και η αυτοπεποίθηση σου. Αν πάλι το μετανιώσεις, δε θα χρειαστεί καν να βάψεις τα μαλλιά σου στο φυσικό χρώμα. Τα μαλλιά σου θα έχουν ήδη μακρύνει και σιγά-σιγά θα φύγει αυτό που είναι βαμμένο.

Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί. Είσαι γεννημένη για να λάμψεις. Είσαι όμορφη και από μέσα και από έξώ. Αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Angelina Jolie: Λανσάρει το δικό της fashion brand!

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή είναι η αγαπημένη της αντηλιακή κρέμα

HerNewskl

Πότε θα δεις αποτελέσματα από ένα νέο προϊόν περιποίησης;

Her News