HerNews.gr
Beauty

Πότε θα δεις αποτελέσματα από ένα νέο προϊόν περιποίησης;

Για να δείτε αποτελέσματα από ένα νέο προϊόν περιποίησης θα χρειαστεί λίγος καιρός. Οι δερματολόγοι λένε ότι χρειάζονται τουλάχιστον έξι έως οκτώ εβδομάδες, αν και πιο πιθανό μετά από οκτώ έως δώδεκα εβδομάδες. Ως απλός εμπειρικός κανόνας, για να δείτε διαφορά, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλο το μπουκάλι. Εάν δεν υπάρχει κάποια παρενέργεια  μέχρι τότε, είναι πιθανώς ασφαλές να προχωρήσουμε.

Εν τω μεταξύ, ο χρόνος που χρειάζεται για να δούμε την επίδραση ενός προϊόντος στο δέρμα ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τον τύπο των συστατικών που χρησιμοποιούνται.

Πριν εμβαθύνουμε στους διαφορετικούς τύπους συστατικών και τους σχετικούς χρόνους αποτελεσμάτων, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μια απλή ματιά στον καθρέφτη δεν είναι απαραίτητα αρκετή για να πει αν ένα προϊόν λειτουργεί ή όχι. Σίγουρα, εάν έχετε συνεχώς αλλεργίες,, είναι ασφαλές να πούμε ότι το νέο προϊόν δεν σας ταιριάζει. Αλλά, γενικά η φροντίδα του δέρματος έχει να κάνει με την αργή, σύνθετη πρόοδο.

Ενυδατικά συστατικά

Για προϊόντα με ενυδατικά και γεμάτα συστατικά, τα αποτελέσματα μπορεί να εμφανιστούν εντός λίγων ημερών από τη χρήση. Για παράδειγμα, το υαλουρονικό οξύ πολυμοριακού βάρους προσελκύει αμέσως την υγρασία στο δέρμα. Η κλινική έρευνα δείχνει ότι τα κεραμίδια μπορούν αποτελεσματικά να λειαίνουν, να μαλακώνουν και να ενυδατώνουν το δέρμα σε μόλις τρεις ημέρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ενυδατικές κρέμες – συχνά γεμάτες με υαλουρονικό οξύ, κεραμίδια και άλλα παρόμοια συστατικά – τείνουν να παρέχουν άμεση ανακούφιση.

Αντιοξειδωτικά

Τα αντιοξειδωτικά σε ένα προϊόν περιποίησης, βοηθούν στην προστασία της επιφάνειας του δέρματος από οξειδωτική βλάβη που προκαλείται από ελεύθερες ρίζες. Χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δείξουν αποτελεσματικότητα. Εξαρτάται επίσης από το συγκεκριμένο συστατικό, καθώς τα αντιοξειδωτικά περιλαμβάνουν μια σειρά από σούπερ σταρ για τη φροντίδα του δέρματος όπως η βιταμίνη C, το πράσινο τσάι και η νιασιναμίδη.

Όλα τα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες για να προστατεύσουν το δέρμα από βλάβες και να προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου. Μερικά φωτίζουν επίσης το δέρμα (όπως βιταμίνη C και η νιασιναμίδη), ηρεμούν τον ερεθισμό (πράσινο τσάι) και απαλύνουν τις λεπτές γραμμές.

Όσον αφορά τα κύρια οφέλη, χρειάζονται περίπου τρεις μήνες για να φανούν τα αποτελέσματα της διέγερσης του κολλαγόνου από ένα προϊόν περιποίησης. Τα αντιοξειδωτικά παρέχουν άμεση προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να δούμε πραγματικά βελτιώσεις.

Caramel Latte Nails που είναι πραγματικά κομψά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Επιστροφή στα 90’s με το απόλυτο look

HerNewskl

Ελένη Μενεγάκη: Yιοθέτησε το αγαπημένο μας pammy updo!

HerNewskl

Selena Gomez: Πώς δημιουργεί το τέλειο εφέ του glass skin;

HerNewskl