HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες του ΣΚΑΪ – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Fay’s Time» ότι η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής τους, ενώ μάλιστα είπε χαριτολογώντας στην Φαίη Σκορδά ότι η παρουσιάστρια δήλωσε «Στην Φαίη Σκορδά δεν μιλάω εγώ».

Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Είπε τέτοιο πράγμα; Μην το δω σε κάνα τίτλο. Αλίμονο!».

Έπειτα η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει λεπτομέρειες: «Θέλω μία απάντηση για την Ιωάννα Μαλέσκου. Πήγε η Σοφία Ραφτοπούλου (δημοσιογράφος) και δεν θέλησε να μιλήσει σε εμάς;»

Τότε, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε : «Όχι σε εμάς, αλλά στο κανάλι, δεν δέχτηκε να κάνει δηλώσεις ούτε στην κάμερα της Μαρίας Μπακοδήμου».

Τον λόγο πήρε ο Άγγελος Βουράκης λέγοντας: «Δεν το σέβομαι 4-5 κανάλια υπάρχουν που κάνουν αυτή τη δουλειά. Μπορεί να έχει φύγει από κάπου και να έχεις κάποια πικρία. Όταν έχεις πάει και μιλάς σε 4 διαφορετικούς συναδέλφους δεν λες από καλοσύνη να μιλήσεις γιατί μπορεί να ξαναγυρίσεις σε αυτό το κανάλι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάμτα: «Δοκίμασα μια φορά τον γάμο, δεν μπορώ να πω ότι ήταν και το αγαπημένο μου»

HerNews ka

Μαρία Κορινθίου: «Δυστυχώς για κάποιους η απόγνωση φαίνεται – Ξεκαθάρισα στην Ελένη Χατζίδου ότι δε θα την αντικαταστήσω στο πρωινό»

Her News b

Πέτρος Ίμβριος: «Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση. Έχω κάνει πεντικιούρ και μανικιούρ»

HerNews ka