HerNews.gr
DECORNEWS

Χρώμα στο μπάνιο: Οι δημοφιλείς προτάσεις της σεζόν

Μια φρέσκια στρώση χρώματος μπορεί να ανανεώσει αμέσως ένα μπάνιο. Είτε ο στόχος σας είναι να μεταμορφώσετε ένα κύριο ή ιδιωτικό μπάνιο, είτε το μπάνιο των καλεσμένων, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα από τα καλύτερα χρώματα που προτείνονται για το μπάνιο αυτή την σεζόν.

Πιάστε το πινέλο σας και επιλέξτε ένα διαχρονικό ουδέτερο χρώμα ή μια εσπεριδοειδή απόχρωση. Υπάρχουν ακόμη πιο τολμηρές επιλογές που κυμαίνονται από έντονα κίτρινα έως παιχνιδιάρικες ροζ αποχρώσεις. Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο που μοιάζει με σπα, θα ανακαλύψετε επίσης μια σειρά από εκπληκτικά πράσινα, χαλαρωτικά μπλε και καθαρά λευκά μπάνια που ταιριάζουν στο στιλ σας.

Χρώματα για το μπάνιο

Το πορτοκαλί μπορεί να μην είναι η πρώτη σας επιλογή, αλλά αυτή η απόχρωση μπορεί να σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Μοντέρνο αλλά ενεργητικό, είναι ιδανικό για μπάνια όλων των μεγεθών.

Αν θέλετε ένα πολυτελές μπάνιο, το σμαραγδί είναι ένα ιδανικό χρώμα.  Αυτή η απόχρωση εμπνευσμένη  είναι τόσο ηρεμιστική.  Σίγουρα αυτό το χρώμα θα δώσει την επιθυμητή ανανέωση χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό.

Το μπλε ως ένα ζωηρό χρώμα λειτουργεί καλά σε μικρά μπάνια, ειδικά αν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε μια ρετρό εμφάνιση. 

Καλύψτε τους επάνω τοίχους του μπάνιου σας με ένα μπλε χρώμα, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως εξαιρετικό ταίρι για τα λευκά πλακάκια. Μην ξεχάσετε να κρεμάσετε μερικά κάδρα.

Μια φωτεινή απόχρωση του κίτρινου δημιουργεί την ψευδαίσθηση του φωτός σε κάθε μπάνιο χωρίς παράθυρα. Ο συνδυασμός του χρώματος με το λευκό κάνει το δωμάτιο μια αναζωογονητική όαση.

Αν το δωμάτιο του μπάνιου είναι πολύ μικρό, τότε το λευκό χρώμα μαζί με καθρέφτες θα κάνουν όλη τη διαφορά. Οι αντανακλάσεις δημιουργούν ένα «παράθυρο» σε οποιονδήποτε τοίχο, κόβοντας αυτό το αίσθημα στενότητας.

Για ένα απροσδόκητο αλλά ελκυστικό αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να συνδυάσετε στους τοίχους ένα γαλαζοπράσινο χρώμα με μια μπανιέρα σε κόκκινη απόχρωση.

Ουδέτερα χρώματα για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μικρή σας είσοδο στο σπίτι

HerNews ka

Πώς να προετοιμάσετε τον κήπο σας για την Άνοιξη: Συμβουλές και οδηγίες

HerNews ka

Πώς να καθαρίσετε σωστά και εύκολα τις ομπρέλες εξωτερικού χώρου

HerNews ka