HerNews.gr
DECORNEWS

Το πολυτελές ξενοδοχείο Bulgari στο Παρίσι είναι λαμπερό ”κόσμημα”

bulgari

Αδιαμφισβήτητα ο οίκος Bulgari έχει συνδέσει το όνομά του με την πολυτέλεια και τη φινέτσα. Δεν θα μπορούσε αυτό να μην αντικατοπτρίζεται και στο ξενοδοχείο του.

Εκτός από τα ντελικάτα, εντυπωσιακά κοσμήματα που έχουν γράψει τη δική τους σελίδα στην ιστορία της μόδας, ο οίκος διατηρεί και πολυτελή ξενοδοχεία μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Τόκυο, το Μπαλί, τη Ρώμη και τη Σανγκάη. Το επιβλητικό Bulgari Hotel Paris δεσπόζει στην κεντρική λεωφόρο George V, στην καρδιά του 8ου διαμερίσματος, στο χρυσό τρίγωνο με τα Champs-Élysées και την Avenue Montaigne.

bulgari

Τον σχεδιασμό του επιμελήθηκαν οι Ιταλοί αρχιτέκτονες Antonio Citterio και Patricia Viel, οι οποίοι έφεραν ένα ιταλικό touch μαξιμαλισμού στην γαλλική κομψότητα των χώρων του.

Στην βασική ιδέα του σχεδιασμού του, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η ιταλική φιλοξενία και η πολυετής εμπειρία του οίκο μόδας στον χώρο του κοσμήματος. Αυτό μεταφράστηκε στην διαφοροποίηση του κτιρίου από την κλασική παριζιάνικη αρχιτεκτονική, και στον εμπλουτισμό μίας από τις πιο γνωστές γωνιές του Παρισιού, με ένα σύγχρονο στυλ.

bulgari

Το κτίριο και η πρόσοψη του έχουν ανασχεδιαστεί από τον Antonio Citterio Patricia Viel σε συνεργασία με το γαλλικό αρχιτεκτονικό γραφείο Valode & Pistre. Η ομάδα σχεδιασμού χρησιμοποίησε σαφείς αναφορές στην ιταλική αναγεννησιακή αρχιτεκτονική, φέρνοντας στο κτίριο μια νέα ταυτότητα, που όμως ταιριάζει αρμονικά με τα γειτονικά κομψά κτίρια της λεωφόρου του Γεωργίου Ε’.

bulgari

bulgari

bulgari

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει πολυτελείς 76 σουίτες, ένα Penthouse 1000 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτικό roof garden και θέα που κόβει την ανάσα, ένα σπα με πισίνα 25 μέτρων και το κομψό εστιατόριο Niko Romito.

Το Bulgari Hotel Paris διαθέτει επίσης ένα σπα 1.300 τετραγωνικών μέτρων, με μία ημιολυμπιακή πισίνα 25 μέτρων, γυμναστήριο, τζακούζι, 9 αίθουσες σπα και μια σουίτα σπα 65 τετραγωνικών μέτρων.

Νεότερα Άρθρα

Πώς να καθαρίσετε σωστά και εύκολα τις ομπρέλες εξωτερικού χώρου

HerNews ka

Αυτό το έξυπνο DIY θα μεταμορφώσει τα αντιαισθητικά σας καλώδια σε έργα τέχνης

HerNews ka

Deco: 4 ιδέες για να φωτίσετε τον χώρο σας

Her News b